Bjorn: ''Ik vind je echt om op te vreten'' ~ Utopia Gekte

1/21/2016

Bjorn: ''Ik vind je echt om op te vreten''

Het running diner

Om kwart over zes arriveren de gasten van het running diner. Het zijn vier mensen waaronder ook boer John en Anita. Bjorn geeft Rowena nog snel een compliment over hoe ze er uit ziet. ''Ik vind je echt om op te vreten''. Anita vertelt dat John het eerste jaar de bewoners heel veel begeleidde met de koeien, maar nu doet hij het alleen nog maar een beetje vanaf de achtergrond. Hij houd het wel in de gaten. Peer haalde altijd de melk op, maar die is nu drie keer per week aan het spoelen voor zijn nieren. ''Die komt niet meer aan werk toe'', aldus Anita. Om half zeven bedankt Rowena de gasten dat ze gekomen zijn. Ze vertelt vervolgens de planning van de avond. Dat ze zo eerst alcohol vrije welkom drinks zullen gaan drinken bij Baas Beach gemaakt door de meiden. Daarna een voorgerecht gemaakt door gasten Sascha en Erik. Dan een hoofdgerecht gemaakt door de mannen en als laatste nog een toetje gemaakt door Boer John en zijn vrouw Anita. Rowena wenst ze heel veel plezier vanavond. Ze gaan genieten en gaan nu naar buiten voor de welkom drankjes.

Ivan praat nog even verder met boer John. ''Als het nog een jaar door gaat is het wel welletjes geweest'', aldus Ivan. Boer John vind het een leuke groep nu. Dat is volgens hem weleens anders geweest. Vervolgens gaan ze met zijn allen naar Baas Beach, maar John neemt eerst een kijkje bij de koeien. Zodra boer John bij de stal is begroet de koe hem meteen door te loeien. ''Wat een machtig mooie koeien. Ik wou dat ik een koe was en in Utopia mocht blijven. Dan heb je toch een leven. Die koe die heeft het wel zo best hier. Ken je me nog? [...] Wat een allemachtig mooie koe'', aldus boer John. Ivan vraagt of de koe niet te slank is. ''Die ziet er goed uit. Echt fantastisch'', reageert John. Op de andere stream drinken ze alvast wat drankjes bij Baas Beach. Er word geproost en Dominique maakt foto's. Als ze om kwart voor zeven weer binnen zijn vertelt Cees aan boer John dat hij een verjaardagsfeest heeft georganiseerd en dat dat uit de hand is gelopen. Er zijn heel veel kaarten verkocht en ze gaan er lekker op verdienen. Cees vertelt dat ze dan een stamppot buffet maken voor veel personen. Cees benadrukt dat er nog kaarten verkrijgbaar zijn. In de keuken zijn twee van de gasten ondertussen druk bezig met het maken van het voorgerecht.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.