Bjorn: ''Het is geen kritiek hé''. ~ Utopia Gekte

1/21/2016

Bjorn: ''Het is geen kritiek hé''.

Utopia ontwaakt.

Goedemorgen met zo weinig mogelijk zorgen! Het is vandaag een ochtend met een aantal kleine gebeurtenissen in Utopia. Ik kan er dan ook geen samenhangend verhaal van maken, maar wil het ook weer niet aan je neus voorbij laten gaan. Het is alweer 10 uur 's ochtends geweest dus wel een beetje tijd voor wat leesvoer. Maar net als elke andere dag slapen de meeste bewoners heerlijk uit.

- De eerste. Dat was Ivan weer rond kwart over acht vanochtend. En ongeveer een uur later - nadat hij bij de koeien was geweest - ging hij even lekker sporten.

- Om 09:40. is het nog altijd een stille bedoening in de loods. Er zijn zoals altijd veel uitslapers. Victoria is één van de uitzonderingen. Zij schrijft in stilte wat brieven.

- 10:02. Mark en Cees zien we samen achter de computers zitten.

- 10:04. Een hiphop MC avond. Dat is wat Rowena graag wil organiseren. En ze is heel trots op Victoria. Vanwege haar manier van werken en hoe ze de dingen aanpakt hier in Utopia.

- 10:05. ''Het is geen kritiek hé, hoe je het ook wil noemen. Ik zag het filmpje en wat mij opviel.. Ik lees alleen de namen.. In de relax modus lees je niet wat er onder staat. Ik meld het even, maakt niet uit of je er wat mee doet'', legt Bjorn uit. Hij heeft het hier tegen Dominique en Ramona die iets op de Utopia Courant zouden hebben gezet.

- 10:09. Ramona gaat een sigaretje roken achter de loods. Michael is aan het ontbijten en heeft gezelschap van Rowena.

- 10:10. Benjamin spreekt Victoria even aan. Ik geloof dat het over het leven onder de armoedegrens gaat. Victoria zegt dat na carnaval een goede timing is, want dan is de rust weer terug. Ze bedoelt natuurlijk te zeggen dat er wel gewoon keihard geld verdient moet worden tijdens dat soort dagen. En dat de bewoners liever ook geen feestje uit de weg gaan. Ze nodigt Benjamin uit om er binnenkort nog eens goed naar te kijken samen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.