Bjorn chagrijnig door lang schaamhaar. ~ Utopia Gekte

1/22/2016

Bjorn chagrijnig door lang schaamhaar.

Een rustige avond....

Het is een avond vol enerverende gespreksonderwerpen. Vooral wanneer Michael zegt zo zijn benen te scheren komt er weer een diepgaand gesprek op gang. Een gesprek over lichaamshaar. Benjamin laat bijvoorbeeld weten zijn zaakje wel te scheren. En Bjorn gaat nog een stapje verder. Hij scheert niet alleen zijn zaakje, maar eigenlijk alles wat niet op zijn hoofd, benen en/of armen zit. Zijn okselhaar, buikhaar, schaamhaar en ga zo maar door. Hij zegt zelfs chagrijnig te worden wanneer zijn schaamhaar te lang is geworden. ''Vreselijk'', noemt hij het. Michael daarentegen vind het wel lekker warm, vooral in de winter. ''Ik heb nu toch geen vriendje hier'', is zijn heldere standpunt. Bjorn zegt het ook niet voor een vriendinnetje te doen, hij doet het voor zichzelf. Hij kan gewoon niet tegen al die haren. En nu hij het er over heeft beseft hij meteen dat het weer hoog tijd is voor een scheerbeurt bij zijn edele delen. De regie wisselt uiteindelijk maar weer ergens anders heen.

Bas en Dominique zijn nog in de caravan bezig. Dus daar kunnen we ook weinig van maken qua tekst. Op de andere stream heeft Cees het samen met Ramona over zijn verjaardagsfeest. Hij is helemaal trots op hoe goed het loopt. Voor de avond zijn er nog enkele kaarten beschikbaar. In de woonkamer hebben Bjorn en Rowena het nu over de outfits. Rowena twijfelt nog over wat ze precies aan gaat trekken. Morgen is de Live in de loods met Rowena en Bjorn. Mocht je nog zin hebben in een feestje morgen; kaarten zijn hier te koop.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.