''Bij elke beweging die ze maakt tril ik gewoon mijn bed uit'' ~ Utopia Gekte

1/16/2016

''Bij elke beweging die ze maakt tril ik gewoon mijn bed uit''

''Ik ben bloed link''

Nadat we terug hebben geblikt op wat er gisteravond en vannacht nog gebeurd is gaan we weer terug naar vandaag. Om tien voor half negen zien we Ivan zijn bed uitkomen. Bas en Dominique liggen dan nog steeds heerlijk samen in bed tegen elkaar aan. Er word weer gezoend en geknuffeld. Al laat Dominique weten dat ze Bas niet zo goed vind zoenen. Ze geeft hem allemaal adviezen over hoe hij moet kussen. Zegt niet te weten wat ze er mee moet en: ''Ik heb nog nooit gekust met iemand die zo kust''. Ivan gaat vervolgens weer netjes naar de koeien om die te verzorgen en de stal uit te mesten.

Om negen uur komt Dominique ook haar bed maar eens uit. Bas zien we ook al rondlopen in de loods en Cees is natuurlijk ook al wakker. Rowena zien we niet veel later ook rondlopen. Ze heeft vannacht met meerdere bewoners in ''één'' bed geslapen. Of nou ja de bedden waren tegen elkaar aangeschoven. Rowena vertelt aan Cees dat Ramona heel beweeglijk is. ''Bij elke beweging die ze maakt tril ik gewoon mijn bed uit''. Cees weet wel hoe dat komt. ''Wat denk je? Het zijn twee zware dames''. Cees adviseert om de bedden weer uit elkaar te halen. Dit gaat zo gewoon niet volgens hem. ''Ik ben bloed link'', aldus Rowena, waarna Cees nogmaals adviseert dat ze de bedden gewoon uit elkaar moet halen.

Om tien over tien zien we Rowena weer op bed zitten waar ze Michael een massage geeft. Ramona ligt nog in bed en Gabriëlle is ook in de slaapkamer te vinden. ''Weet je dat Gina pas rond vijf uur naar bed kwam. Ze slaapt nog steeds en Bjorn ook''. Na de massage kruipt Michael ook maar weer onder de lakens.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.