Bezoekster duikt met Bas het toilet hokje in ~ Utopia Gekte

1/24/2016

Bezoekster duikt met Bas het toilet hokje in

''Ik kus helemaal niet overdreven''

Na Michaels optreden als Megan willen vele bezoekers met haar op de foto. Op de achtergrond horen we dat Rob het podium op word geroepen en dat er een verjaardagslied voor hem gezongen word omdat hij jarig is. De Luifel is ook weer open. Benjamin, Mark, Gina en Ivan zien we in Le Luifel staan. Megan duikt al snel weer achter de merchandise tafel en Bas zien we om half elf even naar het toilet gaan. Althans er glipt snel een meisje met hem mee het toilet hokje in. ''Ik ben echt wel verliefd hoor'', horen we Bas zeggen. Direct na die zin glipt het meisje het wc hokje weer uit. Mocht ze een plan hebben gehad dan is die zojuist mislukt. Dominique probeert even later een foto van zichzelf en Bas te maken, maar dat lukt niet echt. Gelukkig zijn er bezoekers die voor haar wel even een foto willen maken. Bas en Dominique zoenen elkaar voor de foto en als Dominique de foto bekijkt merkt ze iets op. ''Ik kus helemaal niet overdreven. Ik kus mooi. Jij bent gewoon niks gewend'', aldus Dominique.

Om tien over half elf zien we Cees op het podium zitten achter een drumstel. ''Harder Cees, rammen op dat ding'', horen we Rowena zeggen. Rowena rapt het nummer wat ze samen met Naomi zou gaan doen en Cees begeleid haar op de drums. ''Laat je horen voor Cees'', roept Rowena na afloop. En natuurlijk word er dan luid gejuicht. ''Excuus voor mijn taalgebruik. Ik heb het nummer jaren geleden geschreven, maar Naomi vond het leuk''. Na hun optreden stapt Bjorn het podium weer op om het liedje ''Het is een nacht'' van Guus Meeuwis te zingen. Na het liedje word er ''we want more'' geroepen. Al snel komt Rowena weer het podium op om samen met Bjorn het liedje ''Alles veranderd'' te zingen. In de Luifel laat Gina aan klanten weten dat ze weer dichtgaan. Pas na afloop van het Live in de Loods concert gaan ze weer open. Een gast probeert nog even, maar Gina zegt echt nee. Ze moeten zo met zijn allen het podium op. Binnen in de loods is het optreden inmiddels weer afgelopen. ''Hij staat hier gewoon. Je doet het zo goed man. Woorden schieten tekort'', aldus Rowena. En ook Bjorn kan het dan niet laten om nog even wat over Rowena te zeggen. ''Als er iemand gaat doorbreken in 2016 is het Rowrow wel''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.