Bewoners druk bezig in de horeca keuken ~ Utopia Gekte

1/30/2016

Bewoners druk bezig in de horeca keuken

Het bezoek komt niet in beeld

Het bezoek van Gabriëlle is dus in Utopia, maar op de twee minuten na binnenkomst na hebben we ze niet meer echt in beeld gehad. Heel even toen de bewoners met zijn ''allen'' aan tafel gingen om te genieten van het eten dat het bezoek mee heeft genomen, maar ook toen kregen we niet de familie te horen, maar voornamelijk de bewoners. Om tien voor één zien we Mark zakken aardappels van Le Luifel naar de horeca keuken tillen en Gina is nog altijd druk bezig in de horeca keuken met het bakken van broodjes. Bjorn heeft ondertussen wat belangrijks te melden. Voor 3100 euro hebben ze een nieuw vloertje van goede kwaliteit en daar moeten ze dus over na gaan denken. Als we Gina en Rowena in de horeca keuken zien horen we ze kletsen over de keuken. Nu de andere keuken weg gehaald is om er een bruin café te maken is het heel snel een bende in de horeca keuken en zijn er overvolle lades. Ook mist ze de andere magnetron/oven. Gina is er dus niet al te blij mee.

Om half twee zien we Dominique in de werkschuur een bord voor de markt schilderen. Op het bord komen de tijden te staan waarop er rondleidingen gegeven zullen worden. Tien minuten later zien we dat Bas en Benjamin in de horeca keuken bezig zijn en Gina zien we met Mark in Magiwirosti. Gina gaat morgen ook sinaasappelsap maken en verkopen en Mark is van mening dat ze het moet aanlengen met water en suiker. Dat doet hij thuis ook. (En dan heb je natuurlijk meer om te verkopen). Wim is nog steeds druk aan het klussen aan het bruin café en Benjamin en Rob zien we uiteindelijk aardappels tot friet snijden. Dominique helpt de heren en wast voor hun de aardappels. Bas was ook even in de keuken bezig en Gina is er ook nog steeds te vinden om broodjes te maken. Door het deeg heeft ze onder andere ui en Italiaanse kruiden gedaan. Mark zien we in Le Luifel waar hij friet aan het voorbakken is en Bjorn en Victoria zien we achter de computer.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.