Benjamin slaat Michael op zijn kont. ''Lekkere kont'' ~ Utopia Gekte

1/24/2016

Benjamin slaat Michael op zijn kont. ''Lekkere kont''

''Even opruimen jongen. Krijg het heen en weer''

Om kwart voor twaalf horen we dat er aan merchandise sowieso 217,50 is verdiend. Onduidelijk is of daar de muntjes ook al bij gerekend zijn en de betalingen die met pin gedaan zijn. Benjamin kust Michael op zijn wang. ''Je bent een topper man. Je rockt die sh*t. Lekkere kont'', aldus Benjamin terwijl hij Michael/Megan ook nog even op zijn kont slaat. Als Michael naar buiten loopt merkt hij op dat nog niet alles goed zit. ''Wacht even, mijn l*l staat nog steeds naar achteren. Weet je hoe pijn dat doet''. Gina vind het vervelend dat ze Michaels show heeft gemist. Michael laat weten dat zijn eerste evenement top was, maar dat hij wel wat dingen heeft op te merken. ''Of je geeft me de hele merchandise en ik draai hem in mijn eentje of we gaan het anders aanpakken''. Gina denkt er hetzelfde over. Ze heeft zichzelf een slag in de rondte gewerkt en heeft mensen niks zien doen. ''Ik was er zo klaar mee Michael. Ik snap wel wat je bedoeld''. Samen gaan ze de wellness in. Gina wil daar een keer slapen samen met Michael. ''Het voelt echt alsof ik thuis ben als ik hier ben'', laat Michael weten.

Gina heeft ondertussen alleen maar complimenten voor Michael. ''Je bent niet vies van werken en daar hou ik van''. Michael voelt zich op zijn gemak en heeft zo'n mooi doel. Ook kreeg hij deze avond de groeten van die en die, personen die hij al jaren niet gezien heeft. ''Het leeft buiten''. Na een streamlock zien we Victoria afwassen. Mark spreekt Gabriëlle die op de trap zit aan op dat ze moet helpen met opruimen. ''Even opruimen jongen. Krijg het heen en weer'', reageert Gabriëlle. Michael loopt ondertussen weer rond in gewone kleren en de loods is al aangeveegd. Mark zien we de hoopjes confetti opvegen en in een vuilniszak doen. Alhoewel, de helft valt er alsnog buiten en moet zo opnieuw opgeveegd worden. ''Hoe heb je het gehad Cees'', vraagt Michael. ''Druk vooral'', reageert Cees. Michael vraagt of hij zich even af mag schminken. Zijn make-up jeukt. Cees laat weten dat er veel mensen naar hem toe kwamen om complimenten te geven, maar er waren ook mensen die zeiden dat ze hem maar een zeur vonden. ''Die heb ik ook gehad. Ik was te eerlijk, maar kan dat'', vraagt Michael zich af. ''Ja waar slaat dat nou op. Wat een opmerking'', reageert Cees. ''Blijkbaar kan dat'', zegt Michael sarcastisch. ''In mijn ogen niet'', reageert Cees. Niet veel later zien we dat Cees toch maar weer aan de slag gaat. We zien hem de loods vegen.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.