Benjamin is een beetje emotioneel. ~ Utopia Gekte

1/03/2016

Benjamin is een beetje emotioneel.

Die goede oude tijd.

Verschillende bewoners waren gisteren emotioneel door het vertrek van Naomi. En ook vannacht was het weer raak. Niemand minder dan jarige Ivan krijgt de eer om emotionele Benjamin nieuwe moed in te spreken. Het is kwart voor 1 's nachts en Ivan zit bij hem naast zijn bed. ''Ik vind het erg dat er zoveel mensen vertrekken'', laat hij weten. ''Keep your eye on the price'', aldus Ivan die Benjamin gerust probeert te stellen. Met zo'n goede vriend die er altijd voor je is kan Benjamin met een gerust hart zijn oogjes weer dicht doen. Iemand die minder goed slaapt is Cees zoals gewoonlijk. Hij staat om half 4 's nachts weer even op uit bed. Bezoekje aan het toilet, broodje smeren, koffie drinken en een sigaretje als dessert. Zo kan Cees weer een paar uurtjes slaap vatten. Een video van Cees zijn nachtelijke ritueel is onderaan dit bericht te vinden.

Verder is de nacht rustig verlopen. We zagen geen Ruud die wakker werd van een nachtmerrie. Geen Paul die 's nachts over het terrein wandelt en opruimt. Geen Rolf die tegen zijn vriendin praat. Geen lik en vinger werk tussen niet nader te noemen oud bewoners. Geen Peter die met de smartphone bezig is. Geen Andrea die de nacht bij Jimmy doorbrengt. Geen Vanessa die opeens besloot om buiten te gaan slapen. Geen Ruud die de nacht doorbrengt bij de koeien. Geen complete chaos zoals ooit in de Amerikaanse Utopia. Nee, nee, nee. Utopia 3.0 is een en al harmonie. Verzoening. Samenzijn. Werken, leven en laten leven, respect. En vooral lekker slapen zonder gekkigheid. Oh, en werken doen ze ook nog. Ivan zien we na 9 uur namelijk naar het weiland toe lopen. Inmiddels is hij druk bezig met het scheppen van mest.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.