Benjamin dwarrelt vroeg over het terrein. ~ Utopia Gekte

1/04/2016

Benjamin dwarrelt vroeg over het terrein.

Samen met Ivan werken.

Deze ochtend zijn Ivan en Benjamin er vroeg bij. Om kwart voor 8 staan ze al samen in het weiland om de koeien te verzorgen. Terwijl ik in de keuken koffie zet hoor ik iemand keihard zijn neus ophalen en een dikke klodder spuug uit de mond lanceren. Misschien maar goed ook dat ik dat niet live gezien heb op de vroege ochtend. Eenmaal terug zie ik dat Benjamin de fijne kneepjes van het vak wordt bijgebracht. Zo legt Ivan onder andere uit dat de koeien verschillende soorten gras hebben. Bijvoorbeeld kauwgras. Precies hetzelfde, maar dan anders laat Ivan weten. ''Ze vinden het iets lekkerder''. Met een slaperig hoofd trekt Benjamin de stoute schoenen aan en begint hij aan deze klus. Hij lijkt vooral de taken van Naomi over te nemen. Zoals het vegen van de vloer en het geven van voer aan de dieren. Ivan is zoals altijd de stallen weer aan het uitmesten.

Ergens in de verte zien we volgens mij Nicole staan op de achtergrond. De regie weigert om haar te laten zien, maar het leek er op alsof ze de pup aan het uitlaten was. En dat brengt ons meteen op nog wat nieuws van gisteren waar we niet aan toe gekomen zijn. (We hebben vast nog meer nieuws over gisteravond, maar dat komt straks wel in een nieuw bericht) Eerst gaan we het nog even hebben over Nicole die gisteravond alle bewoners bij elkaar riep. Zij heeft namelijk een aantal regels opgesteld om het verblijf van pup Arthur in goede banen te leiden. Geef de puppy tijd om te wennen, overspoel hem niet met aandacht en laat hem zijn gang gaan. Dat lijken mij 3 uitstekende punten van aandacht die ze beter van te voren had kunnen delen met de groep. Maar goed, dan was de verrassing weg en er moet wel televisie worden gemaakt. Al met al doen de inwoners het hartstikke goed met Arthur en dat kan alleen nog maar beter worden. Ik zeg een goedemorgen en welkom bij dag 734! Ook vandaag gaan er ongetwijfeld weer leuke, enerverende of vreemde dingen gebeuren in Utopia.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.