''Beloof me dat als je denkt dat je gaat om niet te gaan'' ~ Utopia Gekte

1/01/2016

''Beloof me dat als je denkt dat je gaat om niet te gaan''

Nicole deelt vele complimenten uit

We schreven net al over het moment waarop de bewoners elkaar een gelukkig nieuwjaar wensten, maar met veertien medebewoners die je een gelukkig jaar moet wensen ben je wel even bezig. Nicole is dan ook nog lang niet klaar met alle lieve woordjes. ''Jij bent de fucking shit en ik hou van je uit de grond van mijn hart. Ik vind je zo'n mooi mens. Ik heb nog nooit zo'n prachtig mens meegemaakt als jij. Uit de grond van mijn hart, je bent schitterend Gabriëlle''. Ook voor Naomi heeft ze lieve woordjes. ''Jouw overtuigingskracht vind ik zo inspirerend. Ik ben zo kapot trots op je. Je bent van zo ver gekomen en je bent bijzonder knap. Dat zie je niet, maar je bent zo'n plaatje van een meid. Ik mocht willen dat mijn dochters er zo uit kwamen te zien. Ik weet zeker dat je familie en Giorgio trots op je zijn en Giorgio is zo'n ... als hij je niet koestert en op je wacht, want er is niks beters dan Naomi van Verseveld''. Naomi bedankt haar. Op naar de volgende medebewoner. ''Gina je bent de fucking shit. Je bent zo'n lieve lieve lieve schat en ik wou dat iedereen dat zag''.

Ondertussen horen we dat Ramona emotioneel is. Iets zit haar dwars. ''Dat ik verliefd ben geworden en dat dat me zo hoog zit''. Gina horen we om tien voor half één zeggen dat ze niet snapt dat er mensen gaan janken. We hebben Wim al in tranen gezien. Ramona die een brok in haar keel heeft en Rowena zien we even later ook emotioneel zijn. Nicole is ondertussen nog steeds bezig met het uitdelen van lieve woordjes. ''Ik vind je echt de shit Bjorn, maar je moet het zelf zien. Ook Victoria komt aan de beurt. ''Wat ben jij een prachtig mens Victoria! Je zit nu al in mijn hart en je gaat deze shit rocken. Ik weet dat je het kan en waar je naar toe gaat en je gaat slagen hoe dan ook''. Bas zien we om kwart voor één weer met Ramona praten. ''Beloof me dat als je denkt dat je gaat om niet te gaan''. Ramona zegt er over na te denken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.