Beelden van demonstratie bij Utopia. ~ Utopia Gekte

1/10/2016

Beelden van demonstratie bij Utopia.

Politie komt buurten.

Hoewel we er op de livestreams niks van merken is het een drukke bedoening buiten Utopia. Er is veel media, een politiewagen en een megafoon aanwezig. Laatstgenoemde heeft gezelschap van enkele demonstranten. Op de livestreams krijgen we continue streamlocks te zien, maar Niels Kalkman - verslaggever van de Telegraaf - voorziet ons via Twitter en livestreaming app Periscope van beelden buiten de poort.

''Laat jullie van je beste kant zien. Ivan, ik hoop dat je mans genoeg bent en zegt dat je met mij wil praten over een oplossing. Ik ben er toe bereid om als twee volwassen mensen met jou te praten en te overleggen. Wie weet kunnen we tot een goede oplossing komen voor het hondje. Maar ook voor jou. Want ik denk dat jij in de toekomst graag een hond zou willen hebben, en dan is het belangrijk dat je weet hoe dat werkt'', aldus een demonstrant met megafoon. De hele video is via deze link te bekijken en te beluisteren. Er is veel lawaai gemaakt wat de bewoners zeker hebben moeten horen. Vandaar waarschijnlijk ook de vele streamlocks. Ook de petitie met ruim 10.000 handtekeningen komt ter sprake.

Volgens Telegraaf verslaggever Niels Kalkman is de demonstratie inmiddels afgelopen. De demonstranten zouden wachten tot Ivan de puppy overhandigt. Gisterochtend kwamen kijkers van Utopia massaal in opstand omdat Ivan de puppy te hardhandig zou hebben behandeld. Laat op de avond maakte Ivan zelfs publiekelijk zijn excuses op de livestreams van het reality programma van SBS6. Meldpunt 144 heeft vanmiddag laten weten dat er genoeg meldingen binnen zijn gekomen om de NVWA naar de zaak te laten kijken. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.