''Bassie heeft ons ingeruild'' ~ Utopia Gekte

1/12/2016

''Bassie heeft ons ingeruild''

Ruiken aan kleding van medebewoners

Eerder vandaag kwam nieuwkomer Michael het terrein op. Om half twee horen we de eerste reacties op zijn entree. Bas hoopte al op de komst van een homo. Bjorn noemt hem een leuke toevoeging en denkt dat Michael wel zal zorgen voor een goede sfeer. Rowena ziet vooral blijheid, vreugde en een boodschap. Even later horen we Michael zeggen dat hij niet weet wat hem te wachten staat. De spanning om er in te komen was erg hoog en er valt nu dus een hele spanning van hem af. Michael gaat in de groene kamer slapen en Gina helpt hem met het klaarmaken van kast ruimte. Dominique en Bas zijn ondertussen weer druk aan het klussen in de caravan en Michael zien we even later stofzuigen in zijn nieuwe slaapkamer. Daar laat hij meteen aan Rowena en Ramona weten dat hij ook van vrouwen houd. Als we het goed begrepen hebben heeft hij zelfs een vrouwelijke ex gehad.

Als Michael om drie uur even uit beeld is verdwenen zien we Ramona en Rowena samen zijn kast inruimen. ''Dit is toch ook een tweede Bassie. maar Bassie heeft ons ingeruild'', aldus Rowena. Al snel komt ze op haar opmerking terug. ''Nee, je kan Bas niet inruilen''. Rowena bekijkt het ondergoed van nieuwkomer Michael en laat weten dat het best wel kort is. ''Ja, maar hij is daar gewoon van'', reageert Ramona. Om het verhaal compleet te maken ruiken ze ook nog even aan wat kledingstukken. ''Ruik dan, dit is gewoon Bas'', aldus Ramona. Na wat twijfel zien we Rowena aan het kledingstuk ruiken om vervolgens half te stikken. ''Hij doet zijn was ook niet'', merkt ze op.

Als de dames klaar zijn met het inruimen van zijn kast gaan ze op de bank in het woongedeelte van de loods zitten. ''Hij heeft een weddenschap dat iemand zijn kast zou inruimen'', vertelt Rowena. Die weddenschap heeft hij inmiddels dus gewonnen. Om tien voor half vier is er weer bezoek in de loods. Najar komt de ''oude'' sport spullen ophalen.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.