Bas wil samen met Dominique slapen. ~ Utopia Gekte

1/27/2016

Bas wil samen met Dominique slapen.

Wachten op botox.

Het slapen van Bas en Dominique. Dat is een hele toestand geworden sinds Michael zich er mee is gaan bemoeien. Beide bewoners zitten even bij elkaar in de horeca keuken. Dominique zou daar alle troep gaan opruimen. Wim heeft namelijk alles wat in de andere keuken lag daar neer gelegd vanwege de verbouwing. Maar eerst moet ze het nog even hebben over het slapen met Bas. Ze wil gewoon apart slapen op een apart matras. En niks kan haar op andere gedachten brengen. ''Ik weet niet hoor, maar jij bent zo, ik ben zo, en het matras is zo'', laat Bas geïrriteerd weten. Hij beeldde uit hoe dun hij en Dominique zijn en hoe breed het matras is. Dus dat ze makkelijk samen op één matras kunnen slapen. Dominique wil er echter niks van weten en merkt op dat Bas geïrriteerd reageert. Na een korte stilte loopt hij weg omdat Wim hem om hulp vroeg met iets. En Dominique maakt zich er verder niet druk over. Ze maakt zich meer zorgen over de troep die zij beloofde op te ruimen. ''Ik voel me een loser dat ik niet door ga met de keuken. Ik kan niet. Ik weet niet waar ik het stoppen moet.''

Het duurt niet lang voor Bas weer terug is. Het onderwerp samen slapen komt echter niet meer ter sprake en Dominique loopt weg. Michael is ondertussen al helemaal klaar voor zijn afspraak. Hij heeft zijn mooiste outfit uit de kast getrokken en draagt zelfs een hoed. (Foto 2) Ze kunnen elk moment de poort binnen wandelen om Michael een portie botox te geven. Zijn hart zit al in zijn keel... Hij loopt de hele tijd zenuwachtig door de loods heen en naar buiten te kijken. Hij weet dat het bezoek elk moment binnen kan komen, maar vooralsnog zien we niks gebeuren. Bas heeft ondertussen een oplossing gevonden voor zijn slaapprobleem met Dominique. Hij gaat een tweepersoonsbed maken van het sloophout van de keuken.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.