Bas wil Dominique veganist maken en Ivan krijgt een kopstoot van de koe ~ Utopia Gekte

1/17/2016

Bas wil Dominique veganist maken en Ivan krijgt een kopstoot van de koe

''Vind je me te dun?''

We schreven net al over het feestje, maar de avond is nog lang niet voorbij. Ivan en Bjorn zien we tijdens het feestje in de keuken. Ivan dacht dat het wel wat zou worden tussen Bjorn en Dominique. Bjorn ontkent. Dominique is heel erg onzeker en hij wil een zekere vrouw hebben. Ook snapt Bjorn niet dat Dominique deze avond een navel truitje aan heeft. Dat is toch ''s*xy''. Volgens Bjorn wilde Dominique juist niet s*xy zijn, daarom snapt hij het niet. Op de andere stream draait inmiddels het nummer dat Bas en Mark willen gaan zingen tijdens het Live in de Loods concert dat er nog aan zit te komen. De heren grijpen hun kans en doen meteen een optreden voor hun medebewoners.

Even later zien we Bas en Dominique buiten lopen. ''Ik heb deze jas gekocht onder het motto laten we niet s*xy zijn, want daar hou ik niet van. Tien maten te groot'', aldus Dominique. Zoals Bjorn eerder dus al zei wil Dominique inderdaad niet s*xy zijn. Inderdaad wel vreemd dat ze dan al de hele avond in een navel truitje rondloopt. Dat zien sommige mensen (zoals Bjorn onder andere) namelijk ook als ''s*xy''. Terwijl het feestje nog in volle gang is zien we Gabriëlle om half tien de loods al dweilen en Benjamin ontfermt zich even over Dominique. ''Pas goed op jezelf'', raad hij haar aan. Even later zien we Dominique weer met Bas praten. ''Vind je me te dun'', vraagt ze. ''Nee'', antwoord Bas. Maar er zou van hem best wel wat bij mogen. Al maakt het hem echt niet uit. Wel lijkt hij Dominique veganist te willen maken. Dominique laat weten dat dat niet goed voor haar is. Ze eet al zo weinig. Ook snapt ze niet waarom. ''Die dieren gaan toch wel dood of ik nou vegan ben of niet''. Toch lijkt Bas het wel belangrijk te vinden aangezien hij er best lang over door gaat. ''Ik eis het ook niet van je, maar ik wil wel dat je er voor open staat''.

Even later komt Rowena bij het gesprek staan. Ze wil dat Bas en Dominique elkaar kussen. Wat ze vervolgens ook doen. ''O my god het is aan'', giert Rowena. ''Ik ben een meisje hé. Ik vind dat leuk'', legt ze uit. Om kwart voor tien is het feestje weer afgelopen. Alhoewel, toch nog niet helemaal. Twee minuten later is er namelijk plots weer even muziek en kunnen ze nog heel even door feesten. Niet al te lang want vier minuten later is het feest (de muziek) dan toch echt voorbij. Ivan vertelt nog even dat hij een kopstoot heeft gehad van de koe (zie gifje onder aan dit bericht) en Dominique gaat meteen aan de slag met het opruimen van spullen. Alle spullen uit de horeca keuken brengt ze netjes naar de keuken. Michael horen we ondertussen tegen Bas zeggen dat hij er zoveel zin in heeft om de boel op stelten te gaan zetten.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.