Bas vind het oneerlijk voor Ivan. ~ Utopia Gekte

1/11/2016

Bas vind het oneerlijk voor Ivan.

Martin Gaus walgt van 'mishandeling'.

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk zien we Ivan weer op de livestreams. Na het vertrek van Nicole ging hij direct door naar de zenderkamer. Uiteindelijk zien we hem een sigaret roken bij het rokersbankje. Bas komt naar hem toe en geeft hem een knuffel. ''En dan nog een dingetje over oneerlijkheid. Als ik degene was geweest met Arthur dan.....''

Er komt dus een streamlock waardoor we het gesprek verder niet mogen horen. Bas had waarschijnlijk willen laten weten aan ons dat het lang niet zo uit de hand was gelopen wanneer hij degene was geweest die Arthur had 'mishandelt'. Na de streamlock zien we Ivan wat ijsberen over het terrein van Utopia. Hij maakt zelfs een wandeling naar de poort. De regie wisselt naar andere bewoners in de loods en we kunnen Ivan dus niet meer zien.

In de media is dit onderwerp nog altijd een 'hot topic'. Vanochtend plaatste Geen Stijl een nieuwsbericht over het feit dat de NVWA onderzoek gaat doen naar deze kwestie. En Nu.nl heeft vandaag al twee berichten gepubliceerd over het voorval. Net zelfs nog omdat Martin Gaus uitspraken heeft gedaan tijdens een uitzending van Radio 10. Hij walgt van de vermeende 'mishandeling' in Utopia. Hij noemt het programma van SBS6 een 'chaotische pestbende'. De petitie die is gestart heeft inmiddels al meer dan 27.000 handtekeningen ontvangen. Bij 30.000 handtekeningen is het zelfs mogelijk dat er kamervragen worden gesteld. Een andere petitie van voorstanders van Arthur in Utopia heeft nog geen 300 handtekeningen ontvangen. Ivan zelf heeft al uitgebreid en publiekelijk zijn excuses aangeboden op de livestreams. Gisteren heeft hij samen met Nicole nog een uitgebreid gesprek gehad met een puppytrainer.    
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.