Bas vertelt Dominique verliefd te zijn. ~ Utopia Gekte

1/14/2016

Bas vertelt Dominique verliefd te zijn.

Let's make a caravan story to tell...

Het is net middernacht geweest, het is donker en zo goed als iedereen ligt al in bed. In de caravan zijn Dominique en Bas weer samen onder de dekens gekropen. Hoewel Dominique aangaf niet meer daar te gaan slapen ligt ze er dus toch. Ook dachten we dat Cees in de caravan ging slapen, maar die plannen lijken ook te zijn geannuleerd. Bas en Dominique hebben het veel te knus en gezellig samen in de caravan. Dus het is niet zo gek dat ze toch weer samen slapen daar. Net zoals de nacht er voor zijn ze weer dicht tegen elkaar aan gekropen. In eerste instantie gaat het over roddelen. Bas weet zeker dat er in de loods over Dominique en zichzelf word geroddeld. ''Ik heb zo mijn bronnen'', laat hij weten.

Het duurt niet lang tot er weer geflirt en gekriebel is te zien. ''Ik wil je niks opdringen... Maar ik vind je mooi. Ik val voor jou'', komt er uit Bas zijn mond. Dominique gaat er niet echt op in. Ze maakt zich meer druk om de camera's en om hoe laat het is. Ze liggen met de hoofden dicht tegen elkaar aan en fluisteren nog lange tijd na. Uiteindelijk realiseert Bas zich dat dit misschien toch iets te snel gaat. ''Oké. Neem je tijd. We zitten hier nog wel even''.

Bas is in ieder geval blij dat het hoge woord eruit is. Voor hem is dit ook allemaal nieuw. Hij geeft aan er zelf misschien ook wel bang voor te zijn. ''Dit kan heel je Utopia veranderen hé'', laat Dominique weten. Voor de laatste keer vraagt Dominique of het niet verstandiger is om binnen te slapen. ''Dat wil ik niet. Het is toch fijn zo? Als het goed gaat sta je veel sterker. Maar het is wel kut als het fout gaat''.

Na een klein kusje keert Dominique Bas weer de rug toe. Het is tijd om te slapen. Alleen Bjorn en Cees zien we diep in de nacht nog even achter de laptop. En 's ochtends vroeg is de eerste persoon die we zien een onbekende klusser. Iemand met een zaklamp neemt een kijkje bij de camera's in de loods. Om 08:44 is alleen Cees wakker op deze frisse donderdagochtend. Dag 744 van het Utopia experiment is voor hem al begonnen. Een goedemorgen!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.