Bas spreekt Rob aan vanwege de gaatjes in de caravan ~ Utopia Gekte

1/20/2016

Bas spreekt Rob aan vanwege de gaatjes in de caravan

Rob vind Rowena een rat

Om half elf zien we Ivan pas bij de koeien. De koeien hoeven al lang niet meer gemolken te worden, maar het is best wel laat vergeleken met anders. Mark heeft goede post gehad en zijn maatjes missen hem. Naomi liet in de post aan Gabriëlle weten dat ze een week aan de pammetjes gezeten heeft omdat ze thuis niet kon slapen, en dat ze weer gele plas heeft. Om half twaalf zien we Bas en Rob op het rokersbankje. De streamlocks vliegen ons weer om de oren, maar blijkbaar is Bas tegen Rob over de gaatjes begonnen. ''Hoe heb je gaatjes in mijn plafond geboord'', zou hij gevraagd hebben. Rob moet er om lachen en vraagt zich af hoe Bas dat weet. Waarna Bas duidelijk laat merken dat hij er niet om kan lachen. Rob vertelt dat het een boobytrap was en dat ze nog meer van plan waren. ''Dit is gewoon andermans spullen slopen. De caravan schudden als we slapen oké, maar gaten in een dak maken. Kom op ouwe''.

Rob zegt dat ze het wel weer maken. Er zitten maar een paar gaatjes in. Een beetje kit er op en het is weer gemaakt. Volgens Rob hoeft Bas er niet verdrietig om te zijn en moet hij zich niet aanstellen. ''Je weet hoe het hier werkt''. Bas zegt boos en teleurgesteld te zijn waarna er weer een streamlock volgt. Bas had het gewoon niet van Rob verwacht. Bas vind het ook niet leuk dat er niemand langs komt om bij de caravan te kijken. Maar dat ze wel de caravan heen en weer komen schudden en er gaatjes in komen boren. Dat stoort hem. Als Rob weer binnen in de loods is wijst hij naar Rowena. Vervolgens vertelt hij aan Wim en Mark dat ze nog een rat in hun midden hebben. Omdat ze denken dat Rowena het door vertelt heeft willen ze nu Rowena weer gaan ''pranken''. ''Ja, dat wist ik, maar we weten nu wat haar zwakke punt is'', aldus Mark. Ze willen haar gaan opsluiten. Bijvoorbeeld in de dixie en dan iets met stront.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.