Bas spreekt Nicole aan op de bedden. ~ Utopia Gekte

1/08/2016

Bas spreekt Nicole aan op de bedden.

Mogen we weer niet zien.

Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk spreekt Bas toch Nicole even aan. Nicoles verweer is dat ze aanstaande maandag toch weg gaat. ''En vanavond dan'', vraagt Bas zichzelf af. Nog voor we een antwoord krijgen te horen draait de regie het gesprek alweer weg. En een streamlock slaan ze ook niet over. Rowena loopt na de streamlock richting Bas die bij de computer zit. Ze vertelt hem waar hij kan slapen en dat ze er gewoon een lekker bedje van maken. Hij heeft wel kastruimte nodig nog. Hoe lossen ze dat op? Volgens Rowena heeft Dominique nog wel een kastje die hij kan gebruiken. Bas zelf oppert een andere kast met white-wash die bij de pooltafels staat. ''Ja, wat je wil. Het is prima. Maar.. Euh.. Want.. Komt goed. Je kan er spulletjes in doen en het is opbergruimte'', laat Rowena weten. ''Het is ook goed voor de studio als dat vol staat omdat dat ook niet zo hol is dan. En ik wil ook nog een tapijtje kopen'', besluit Rowena.

Bas is tevreden met de oplossing. ''Dan hebben wij gewoon onze eigen studio'', vertelt hij trots. Rowena zegt er wel bij dat Bjorn ook zijn radio uitzendingen moet maken daar. Dat is voor Bas geen probleem, zolang het maar niet gebeurt wanneer hij slaapt. Bas vertelt het goede nieuws meteen aan Nicole en zij vind het 'awesome'. Rowena en Bas gaan samen aan de slag en Bjorn lichten ze later nog in. Voor elk probleem is uiteindelijk een oplossing. Zo ook voor dit probleem dat er in eerste instantie nooit had hoeven zijn.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.