Bas spreekt Cees aan over het voorval ~ Utopia Gekte

1/09/2016

Bas spreekt Cees aan over het voorval

Cees bedoelde er niks mee

Cees beledigde Ramona deze avond door waar meerdere bezoekers bij waren een foto van haar bord met eten te maken. Ramona besprak het met Bas en Rowena en Bas besprak het vervolgens met Gabriëlle die het echt een no-go vind. Bas stapt uiteindelijk maar direct op Cees af. ''Cees waarom maak je een foto van Ramona haar bord'', vraagt hij direct op de man af. ''Ik zei dat is leuk, gewoon eventueel voor op de webshop. Kijk eens hoe mooi''. Bas laat weten dat Ramona het echt niet chill vind. ''Ik bedoel er verder niks mee. Zoek er alsjeblieft verder niks achter'', aldus Cees. Bas benadrukt nogmaals dat Ramona het echt niet chill vind. ''Dan had ze het even moeten zeggen''. Cees heeft het niet aan haar gezien dat ze het niet leuk vond. ''Ze is bezig met afvallen, een andere levensstijl. Dan vind ze het niet fijn dat dit soort dingen gebeuren'', aldus Bas. ''Ik heb gezegd 'kijk wat een mooie pasta' Ik gooi hem wel weg. Dit is helemaal niet de bedoeling. Ik zei 'wat heb jij een mooi bordje met pasta gemaakt. Dit maken we hier. Dat kan zo op de webshop'. Ik bedoel er niks mee''. Bas snapt dat wel. ''Dat had ik wel gedacht''.

''Ik heb het niet eens aan iemand laten zien. Nu is die weg. Ik zal sorry tegen haar zeggen'', aldus Cees. Volgens Bas zal Ramona dat erg fijn vinden. Cees legt uit dat hij het heel positief bedoelde, ''verder niks. [...] Dat mensen overal wat achter zoeken''. Bas legt uit dat Ramona het al zwaar heeft met sporten en voeding. Dan is het niet leuk als daar de nadruk op word gelegd. ''Gabs en ik checken al steeds wat ze eet en als er dan ook nog een foto gemaakt word''. Cees zegt dat hij haar ook telkens naar de snoepkast ziet lopen. ''Maar daar heeft ze ons voor. Ik weet dat je bedoelingen goed zijn''. Cees spreekt af dat hij sorry tegen haar gaat zeggen. ''Topper'', vind Bas. Als Bas weer terug is bij Gabriëlle en haar ervan op de hoogte brengt laat Gabriëlle weten het niet te geloven. ''Nee sorry. Ik wacht op een geldend antwoord''. Maar Bas gelooft het wel. ''Nee, daarin is Cees heel onwetend. Ik zweer het je''. Gabriëlle vraagt of Bas gezegd heeft dat Cees het niet meer moet doen. ''In deze situatie is het niet leuk. Ik vind het echt lullig voor haar, serieus. Dat had hij bij mij niet moeten flikken. Echt niet. Ook niet waar ik bij was'', aldus Gabriëlle.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.