Bas sluit Wim met Michael op in de werkschuur ~ Utopia Gekte

1/20/2016

Bas sluit Wim met Michael op in de werkschuur

Michael staat op instorten en loopt naar achteren

Om kwart voor zes zien we Rowena en Rob in gesprek op de bank. Rob vind Rowena namelijk een snitch omdat ze aan Bas heeft vertelt dat Rob de gaten in het dak zou hebben gemaakt. Rowena zegt dat ze alleen vertelt heeft dat ze Rob uit de caravan zag komen. ''Hij weet hoe het hier werkt. Het was een geintje'', aldus Rob. Rowena zegt dat waar hun vandaan komen ze niet snitchen. ''Ik weet wel hoe het hier werkt natuurlijk'', aldus Rob. Rowena zegt dat ze er rekening mee moeten houden wie ze pranken. Ze hoopt ook niet dat het van kwaad tot erger gaat. Rob wil er in ieder geval niet een te groot ding van maken. Even later na het avondeten zien we Michael opeens weer met tranen in zijn ogen. Hij heeft een reality smack met iets wat er nu gebeurd. Door een meisje en een jongen. Rowena en Ramona krijgen geen duidelijkheid van hem. Michael staat namelijk op en loopt weg. Hij zegt te merken dat hij op instorten staat en gaat dus even naar achteren. ''Als je hulp nodig hebt moet je het zeggen'', laat Rowena weten. En Ramona weet alleen ''o jeetje'' uit te brengen.

Om half acht haalt Bas snel wat gereedschap uit de werkschuur. Schroeven, boren en hamers. Op datzelfde moment zien we Michael Wim naar de werkschuur lokken met een smoes. Daar aangekomen worden ze opgesloten door Bas. ''Ik ben zo slecht in acteren'', laat Michael weten. ''Maar ik wil echt hier een hartje uit''. Dat kan volgens Wim niet meer. Hij heeft geen zaag meer. ''Serieus Bas, had je niet even koffie kunnen brengen'', vraagt Wim. '''Jij denkt dat ik hier niet uit kom'', vraagt Wim. Maar Bas zegt juist dat hij bang is dat Wim er wel uit weet te komen. ''Daarom heb ik geprobeerd het meeste gereedschap er uit te halen Veel plezier samen'', aldus Bas. ''Daar zitten we dan'', laat Michael weten die volledig in het complot zit. Vervolgens knoopt Michael al snel een gesprek aan met Wim. Wim zegt dat hij zich opgegeven had om Billy er uit te stemmen. Op tv irriteerde hij zich aan haar, maar misschien had het in Utopia wel anders geweest. Bas brengt binnen de dames op de hoogte. Ramona zegt zo te gaan kijken. Wim vertelt ondertussen dat hij zijn ouders, nichtjes en vrienden miste. Dat hij daarom naar huis wilde. Bas en Gabriëlle luisteren vanaf buiten mee met het gesprek. ''Nou ze hebben een mooi gesprek hé'', aldus Gabriëlle. ''Dat was niet de bedoeling'', lacht Bas.

Al snel begint Michael over het homo zijn. Wim zegt er geen problemen mee te hebben. Hij snapt niet waarom mensen tegen het homo huwelijk zijn. Of iemand nou op mannen of op vrouwen valt. Wim zou het ook prima vinden als iemand in zijn familie op hetzelfde geslacht zou vallen. ''Dat zou helemaal niks uitmaken''. Ramona is inmiddels ook even komen kijken en gaat koffie voor de mannen regelen. Om kwart voor acht komt ze terug met koffie. De deur sluit niet helemaal aan aan de grond dus de koffie kan ze precies onder de deur door geven. Michael bedankt haar.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.