Bas ontsnapt uit de gevangenis. ~ Utopia Gekte

1/17/2016

Bas ontsnapt uit de gevangenis.

Goedemorgen Utopia.

Dag 747 van Utopia. Goedemorgen! We wachten allemaal vol spanning af tot Bas en Dominique wakker worden. Zij zitten namelijk 'opgesloten' in de caravan. Een groepje ging vannacht aan de slag met ducttape. Net voor 9 uur is het eerst Ivan die zijn ogen open doet. Hij is enkele minuten later al in de stal te vinden en begint met vegen. Vervolgens borstelt hij Sasha en doet hij de rest van alle klusjes. Rond half 10 worden Bas en Dominique eindelijk wakker. Ze blijven alleen nog wel een tijdje liggen en fluisteren wat dingen.  Dominique: ''Je deed het weer. Mij wakker maken. Waarom doe je dat?'' Bas weet het niet.  Ze gaan weer verder kroelen, kussen en lachen.

Terwijl Bas en Dominque wat slaap uit hun ogen vegen zien we Ivan Sasha nog borstelen: ''Hoe komt dat Sascha? Waarom laat je zoveel haren los? Voorheen was dat niet zo hoor. Of maak je nu een wintervacht aan'', vraagt Ivan aan het paardje. Ondertussen geeft hij haar nog een worteltje. Vervolgens gaat hij een stukje wandelen over het terrein dat wit gekleurd is door een laagje poedersuiker. Wanneer Sascha lang op één plek stil blijft staan haalt Ivan maar even een bakje koffie binnen. ''Ga jij maar lekker grazen''.

Pam pam pammetjes... Na lang wachten besluit Bas dat hij koffie wil gaan halen. Het is dan 09:55 en Bas merkt opeens op dat er tape buiten zit. ''We zijn ingesloten'', zegt Bas. Dominique begint te lachen, nog nepper dan een plastic Barbie. Pijnlijk om te zien. Ze vind het echt super grappig.''Tape? Konden ze niks beters verzinnen? Help! Help! Ik zit opgesloten met Do'', roept Bas. Hij ziet dat ze een raampje zijn vergeten. Of twee zelfs. Het plan is compleet mislukt en Bas kan er zo uit komen.  Wel met een beetje gekreun natuurlijk. Alle foto's staan hieronder:
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.