Bas mist Ramona een beetje ~ Utopia Gekte

1/15/2016

Bas mist Ramona een beetje

Ramona heeft geluk volgens Mark

Eerder vandaag hadden Bas en Ramona een goed gesprek met elkaar. Sinds Dominique Utopia binnen is gekomen hangt ze al om Bas heen en dat is natuurlijk iedereen opgevallen. Ramona had al een paar keer aan Dominique laten weten dat ze bang was haar mattie kwijt te raken aan de nieuwkomer, maar volgens Dominique hoefde Ramona daar niet bang voor te zijn. Bas liet al weten gevoelens voor Dominique te hebben, maar vandaag blijkt dat die gevoelens wederzijds zijn. Ook vandaag gaat Ramona dus weer een gesprek aan en dit keer met Bas. ''Er speelt wel iets ja. Tussen mij en Dominique'', aldus Bas. Bas zegt het best wel eng te vinden. En Dominique zou het ook best wel eng vinden omdat het niet de goede plek is om iets te beginnen. Ramona adviseert om het gewoon te laten zijn. Bas zegt dat hij gister niet echt zichzelf was. Hij miste Ramona een beetje. ''Ik merk het aan je'', laat Ramona weten. Ze vind dat hij het rustig aan moet doen. Het is niet erg dat het er is en Bas kan het toch niet tegenhouden. Bas is zich er bewust van dat mensen zich er mee gaan bemoeien. Ramona heeft zich er ook mee bemoeid, maar wil niet de indruk geven dat het niet mag bestaan. ''Wie ben ik om jullie liefde tegen te houden. Ik wil je daarin alleen maar steunen''. Bas vind dat mooi van Ramona.

Ramona zegt niet zo'n goede band met Dominique te hebben, maar misschien dat dat nog komt. Ze weet dat Dominique het probeert omdat Dominique weet dat Bas haar maatje is en ze hun niet uit elkaar wil halen. Ramona probeert Dominique ook bij dingen te betrekken, maar dat gaat nog niet zo best. Ramona noemt Dominique een mooi en kwetsbaar meisje. Bas zegt het allemaal heel leuk te vinden, maar moet zichzelf er niet in verliezen en dat merkte hij gisteren wel. Ramona informeert ook nog even naar hoe het zit met het vriendinnetje dat Bas thuis zou hebben zitten. Bas zegt haar te missen en denkt dat hij daarom misschien genegenheid zoekt. Ramona adviseert Bas om het maar gewoon te laten gebeuren en dat hij vooral ook moet luisteren naar zijn gevoel.

Om tien voor vijf zien we Ramona weer in bed liggen. Ze ligt er dan zelfs al minstens een uur weer in. Heel actief is ze de laatste dagen niet. Gisteravond heeft ze wel weer een theater workshop gegeven waar bijna de hele groep aan mee heeft gedaan en vanochtend heeft ze gesport, maar op dat na is ze voornamelijk in haar bed te vinden. Mark zegt dat ze geluk heeft dat ze er 16 maanden geleden niet in gekomen is. Dan was ze volgens hem afgeslacht. Mark durfde en kon niks toen hij er nog maar net in zat. Ze is trouwens niet de enige die in bed te vinden is. Rowena zit namelijk ook op bed. Zij is alleen nog wel ergens mee bezig in tegenstelling tot Ramona die gewoon ligt.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.