Bas laat zijn slaapplek afpakken door Nicole. ~ Utopia Gekte

1/06/2016

Bas laat zijn slaapplek afpakken door Nicole.

Bas laat zich niet uit de tent lokken.

Deze middag zijn zowel Nicole als Ivan druk in de weer met inpakken en verhuizen. Zij hebben de slaapplek van Bas namelijk ingepikt en bedden aan elkaar geschoven. Zonder enig overleg gaan ze gewoon op zijn plek liggen. Bas slaapt momenteel wel in een huisje, maar van het weekend komen er weer Bed & Breakfast gasten. ''Zoals dit enzo, smerige bende'', moppert Nicole over Bas zijn plek terwijl ze druk bezig is. Ook zetten ze er een kastje bij zodat er geen extra bed meer bij past. Ivan vraagt uiteindelijk aan Nicole of Bas er geen problemen mee heeft met wat er nu gebeurt. Zij heeft geen idee, want er is dus niks overlegd. ''Utopia is voor iedereen'', is haar mening. Wim komt er bij zitten en met zijn allen gaan ze lachen over waar Bas nou moet slapen. Wat Nicole betreft kan hij wel in de fotostudio, want Bas wil toch niet in de loods slapen. ''Bas wilde in een huisje slapen en ik wil hier slapen''.

Uiteindelijk komt Bas er achter wat er aan de hand is. Hij pakt het nuchter op en zegt niet meer in die kamer te hoeven slapen. Hij gaat wel gewoon in de studio slapen zoals Nicole eerder al opperde. Erg aardig lijkt hij het niet te vinden. Desondanks maakt hij er geen drama van. Twee nachten heeft hij in een huisje geslapen en Ivan en Nicole hebben nu al besloten zonder overleg om zijn hoek in te pikken. En om daar hun bedden neer te zetten. Nicole is namelijk van de vide naar beneden verhuist en is nu van plan om voortaan naast Ivan te slapen. Op de plek waar eerst het bed van Ivan stond lijkt het nu alsof daar de bench van hondje Arthur staat. Hij zegt wel dat zijn hoekje al ingepikt is en dat het voelt alsof ze hem naar buiten toe jagen. Dit is echter niet het geval als we Ivan en Nicole mogen geloven. Wel weet Nicole precies hoe ze alles neer moet zetten. ''Die camera kan niet in die hoek kijken''.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.