(Video) Bas kust Dominique. ''Acht maanden gemist dit. [...] Jij bent alles'' ~ Utopia Gekte

1/13/2016

(Video) Bas kust Dominique. ''Acht maanden gemist dit. [...] Jij bent alles''

''Ja ik vertrouw je''

Om tien voor twaalf liggen Dominique en Bas nog steeds in elkaars armen dicht tegen elkaar aangedrukt met elkaar te kletsen. ''Ik kan het niet. Niet om jou, maar om de situatie. [...] Ik moet mezelf juist in bescherming nemen'', laat Dominique weten. ''Sorry'', zegt Bas. ''Heb ik aantrekkingskracht op je? Hoe komt dat? [...] Je bent nog nooit zo close geweest met een meisje van Utopia. Sorry ik weet niet of je daar wel op zat te wachten'', horen we Dominique zeggen. ''Het maakt niet uit. Of het nou gebeurd is of niet. Ik weet dat het er is'', reageert Bas. ''Dat is voor nu voldoende'', vind Dominique. Bas kust haar op haar voorhoofd. ''Dankjewel voor er te zijn. Acht maanden gemist dit. [...] Jij bent alles'', horen we Bas fluisteren. ''Ik ben niet van plan ergens naar toe te gaan Bas. Ik ben nog niet klaar hier'', reageert Dominique. ''Mooizo, we zijn net begonnen'', aldus Bas. ''In ons paleis'', vult Dominique aan.

Na weer een korte stilte laat Bas weten dat hij geen tactiek op haar uit aan het oefenen is. ''Zeg gewoon waar het op staat'', aldus Dominique. ''Of ik ben niet bewust van de verkeerde signalen die ik geef of ik geef ze niet, maar ik zal nooit bewust verkeerde signalen uit sturen'', laat Bas weten. ''Dit is een goede middenweg. Ramona gaat het een plekje geven en ik doe mijn ding in mijn caravan. Zo is het prima'', aldus Dominique. Bas drukt weer een kus op haar voorhoofd, en even later na wat geknuffel nog één.

''Er is niks mis met vraagtekens'', horen we Dominique zeggen. ''Ik heb geen geduld'', laat Bas weten. ''Dat is niet mijn probleem'', grapt Dominique. Bas drukt haar nog maar een kus op haar neus. ''Nee als het daar op aan komt heb ik heel veel geduld'', laat hij weten. ''Sterkte'', mompelt Dominique. ''Zal ik het nodig hebben", vraagt Bas. ''Ja, sorry'', reageert ze. Ze wisselen om van plek zodat Bas op zijn andere schouder kan gaan liggen. ''Slaap lekker'', horen we Dominique zeggen waarna ze haar zender af doet. Bas geeft nog een laatste kus op haar voorhoofd en vertelt haar dat ze hem gewoon moet vertrouwen. ''Ja ik vertrouw je'', antwoord ze. ''Welterusten'', zegt Bas vervolgens. Het is kwart over twaalf als de twee nog even wat dichter tegen elkaar kruipen om vervolgens zo in slaap te vallen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.