Bas kan niet van Megans billen afblijven ~ Utopia Gekte

1/23/2016

Bas kan niet van Megans billen afblijven

''Hier voor kom ik weetje. Dit ben ik''

Om kwart over zes zien we dat Gina het haar van Rowena geweldig gestyled heeft. De zijkanten zijn strak ingevlochten en van boven is er volume. Ivan heeft zijn baard getrimd. Speciaal voor Rowena en Bjorn vertelt hij. Michael is zichzelf dan nog aan het opmaken, maar is bijna klaar. Terwijl Michael druk bezig is vertelt hij aan Gabriëlle hoe en wat. Megan loopt op alle mannen af. Dan loopt ze bijvoorbeeld op iemand af en vraagt ze of diegene weleens met een travestiet gezoend heeft. Vervolgens pakt hij ze gewoon op de bek. Michael is wat onzekerder. ''Hoe voel je je nu'', vraagt Gabriëlle verder. ''Opgelaten, enthousiast. Ik ben blij. Hier voor kom ik weetje. Dit ben ik''. Gabriëlle vind het zo mooi, dat ze zo dichtbij is. Zodra Michael klaar is met zijn make-up gaat hij zijn BH aantrekken. ''Raar hé een man met een bh''. Gabriëlle vind het niet raar. Ze is eerder onder de indruk. Michael trekt dus zijn bh aan en vult hem op met siliconen opvulling. Gabriëlle moet er om lachen. ''Megan heeft wel humor hé''. Als zijn BH goed zit brengt hij met make-up nog wat ''diepte'' aan bij zijn ''borsten''. Daarna trekt hij een korset aan zodat alles nog wat strakker zit. Als die zit gaat Michael in een hoekje staan. Gabriëlle houd het dekbed voor hem zodat niemand mee kan kijken met hoe hij de juiste onderbroeken aan trekt.

Vervolgens hijst Michael zich in een jurk. Gabriëlle helpt hem de jurk dicht te ritsen en zet vervolgens met speldjes zijn bh bandjes aan zijn jurk vast zodat ze onzichtbaar zijn. Als ze klaar zijn gaan ze op naar de loods. ''Kijk nou'', horen we Dominique zeggen. ''Tsjongejonge'', is Cees zijn reactie die ook onder de indruk is. ''O heerlijk'', vult Dominique aan en Bas staat met een lach op zijn gezicht. ''O mi gado. [...] Oh dope'', is Ramona's reactie en Bas wil meteen met Megan op de foto. ''Nee 1 muntje'', grapt Megan. ''Je ziet er echt goed uit'', laat Bas weten. Dominique wil ook op de foto met Megan, maar zal even moeten wachten. ''Ik ga nu plassen'', laat Megan weten. ''Bal verkeerd'', fluistert hij er achteraan. Dominique lacht. Op de achtergrond is Rowena alvast haar rap aan het oefenen. Als Megan weer van de toilet af is sprayt hij nog even wat haarlak in zijn haar. ''Had je dit verwacht'', vraagt Megan als hij even later weer met Bas staat te kletsen. ''Ik had niet de extra billen verwacht. Ik wil even knijpen'', reageert Bas terwijl hij in Megan's billen knijpt. ''Dat doe je toch ook niet bij een vrouw'', reageert Megan. ''Je bent beeldschoon'', laat Bas weten. Ook van de andere Utopianen krijgt Michael Megan niet anders dan continu meerdere complimenten. ''Mooie make-up'', vind Victoria. Om zeven uur stapt Cees ook het podium op. Tijd om zijn drum act nog even te oefenen het duurt namelijk niet lang meer nu voor het Live in de Loods concert officieel van start gaat. Michael blijft ondertussen complimentjes krijgen. ''Ik vind dat je er f*cking vet uit ziet'', aldus Bjorn.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.