Bas: ''ik wil je gewoon bij me hebben'' ~ Utopia Gekte

1/13/2016

Bas: ''ik wil je gewoon bij me hebben''

Bas en Michael gaan een weddenschap aan

Om tien uur zien we Bas en Michael in de keuken. Ze vertellen aan Rowena dat ze een weddenschap hebben afgesloten. Ze gaan een stiletto run doen over de obstakel run op 14 centimeter hoge hakken. Bas denkt dat het heel leuk word. ''Ik heb er zoveel zin in'', laat hij weten. Om tien over tien is er weer een streamlock. Pas tien minuten later hebben we weer beeld. Rond kwart voor elf zien we Bas en Dominique samen in de caravan liggen. Dominique is tegen Bas aan gekropen en er word geknuffeld. Bas vraagt iets. ''Nog even niet'', antwoord Dominique. Dominique wil Bas iets vragen, maar vraagt hem het morgen wel. Als Bas zegt dat ze het nu kan vragen volgt er een streamlock. Niet de eerste en de laatste trouwens. Ze vliegen ons weer om de oren. Bas zoent Dominique op haar wang en lijkt een paar glaasjes teveel op te hebben. Als we weer beeld hebben ligt Dominique op een vreemde manier tegen Bas aan onder de dekens. Bas neemt haar in zijn armen en knuffelt haar. ''Je bent een mooi mens Bas'', laat Dominique hem weten. ''Dat weet ik niet'', antwoord hij. ''Dan weet ik het voor jou'', reageert ze. Weer volgt er een streamlock.

''Is het een beetje opgelost tussen jullie'', vraagt Dominique als we weer beeld hebben. ''uhu'', antwoord Bas. ''Het word morgen een betere dag. Elke dag is een betere dag'', aldus Dominique. ''Ik ben al helemaal niks'', horen we Bas even later zeggen. ''Dan moet je mij al helemaal geen lof geven. Omdat je mij inspireert en als jij jezelf onder mij plaatst. Misschien moet je een keer goed in de spiegel kijken'', aldus Dominique. Het gesprek is erg lastig te volgen vanwege vele streamlocks. ''Ik wil hier geen problemen'', horen we Dominique zeggen. ''Die krijg je ook niet als je met mij...'', reageert Bas. ''Gast ik slaap met je in een camper. Wat wil je nog meer'', antwoord ze. En weer volgt er een streamlock. Na een paar minuten hebben we weer beeld. ''Ik ben niet meer de nieuwste. Dan zijn alle ogen een beetje van me af'', horen we haar zeggen. ''Nogmaals ik vind het fijn dat je er bent'', aldus Bas. Dominique laat weten dat dat fijn is om te horen. ''Ik zal het elke dag zeggen'', reageert Bas. En weer volgt er een streamlock.

Pas tien minuten later hebben we weer beeld. ''Ik ben nog niet klaar met van je leren'', horen we Dominique zeggen. ''Ik ben ook nog niet klaar....Om van anderen te leren'', reageert Bas. Bas vraagt of Dominique het leuk vond vanavond. ''Ja'', antwoord ze. ''Jouw hoofd was ergens anders. Ik heb het gezien. Bij Cees, bij Ivan, bij Ramona. Geef jezelf de tijd om alles op een rijtje te zetten. [...] Te voelen wat je wilt voelen. Ik zit hier nog lang zat. Je hebt nog genoeg tijd'', aldus Dominique. ''Jeetje we lijken net een stel pas op hoor.... Omdat je verdrietig bent''. Bas vraagt of het alleen daarom is. ''Omdat we elkaar zo aardig vinden'', laat ze weten. ''Alleen daarom'', vraagt Bas weer. ''Bas, niet spelen'', horen we haar zeggen. ''Dit is niet spelen'', antwoord hij. ''Wat wil je zeggen tegen me. Wat wil je horen. Ik ben geen onrust stoker'', aldus Dominique. ''Dat weet ik, maar ik wil je gewoon bij me hebben''. Dominique laat weten dat er gepraat word. ''En daar zit ik hier niet voor. Is me vaak genoeg overkomen''. Ze wil geen onrust. ''Dat is het belangrijkste wat ik wil. Oké ik wil ook niet dat je verdrietig bent, maar dat is de tijd denk ik''. Bas snapt wel dat ze geen onrust wil stoken, maar zij stookt die onrust niet. ''Die zit in mensen zelf''. Dominique zegt op eierschalen te lopen. ''Ik vind het heel erg als ik Ramona zo verdrietig zie. Ik vind haar zo lief. Ik wil haar helemaal niet onzeker maken. Ik heb geprobeerd aan haar uit te leggen dat ik helemaal niet een plek wil innemen of haar vriendjes van haar af wil nemen. Ik zou graag een vriendje van haar willen zijn, maar dat komt niet echt binnen'', aldus Dominique.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.