Bas: ''Godsamme, echt een hoerenstreek''. ~ Utopia Gekte

1/22/2016

Bas: ''Godsamme, echt een hoerenstreek''.

De caravan lekt nog steeds.

Ondertussen in de caravan... ''Ik zag een druppel vallen. Heel veel druppels. Echt nog heel veel'', zegt Dominique geschrokken. ''Godsamme. Echt een hoerenstreek'', vult Bas verder aan. Ze twijfelen om Rob wel of niet er bij te halen. Hij heeft de gaatjes namelijk weer gedicht, maar blijkbaar niet goed genoeg. Dominique plakt wat duct tape op het plafond. ''Ik denk, voor tijdelijke damage control. Ik vind het echt niet oké, maarja'', zucht ze. Bas trekt het er weer af omdat het dan juist overal gaat zitten vreest hij. Toch gaan ze ondanks het lekkende dak beginnen met verven. De regie zoomt in op het plafond en we zien inderdaad elke seconde een flinke druppel vallen. Dat lijkt op het eerste oog niet zoveel, maar is misschien wel een hele emmer vol na een nachtje slapen. Niet prettig in je slaapkamer...

Zonder te kunnen beginnen met klussen worden ze alweer geroepen. Er moet een groepsfoto worden gemaakt met de gasten. We zien dat ze het niet leuk vinden, maar ze weten dat ze wel moeten. ''We komen er aan'', roept Dominique dan ook. Enkele minuten later is de groepsfoto een feit, maar hij is mislukt. Erg grappig want Ivan zit alweer achter de computer, Gabriëlle is druk in de weer met de afwas en ga zo maar door. Alle foto's zijn mislukt horen we meerdere bewoners zeggen. Dominique besluit om de groepsfoto te gaan maken. Cees geeft de schuld aan de belichting van de lampen in de loods. Terwijl we iedereen hoorde zeggen dat de foto's niet scherp zijn. Terwijl er een nieuwe groepsfoto word gemaakt laat de regie zien dat Ivan op zijn gemak achter de computer blijft zitten. Ik geef hem ook geen ongelijk, er moet ook gewerkt worden in Utopia. Bas en Dominique lopen dan ook snel weer richting hun caravan. ''Wil je high worden of moet het raampje open'', vraagt hij. Ze grapt wel high te willen worden, maar kiest toch voor het open raampje. Er zal wel een nare lucht hangen in de caravan vanwege de verf.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.