Bas en Dominique zetten Face in bad ~ Utopia Gekte

1/25/2016

Bas en Dominique zetten Face in bad

Michael zit er doorheen

Om tien over half zes zien we dat Bas en Dominique Face aan het wassen/badderen zijn in de kas. ''Ik zou eigenlijk liever met haar onder de douche willen'', laat Bas weten, maar ze weten niet of dat goed is voor het beestje. Ze krijgen haar buikje niet echt schoon. ''Als de vuiligheid er maar vanaf is'', laat Bas weten. ''Kan ik haar kontje gewoon wassen zonder dat ik haar pijn doe'', vraagt Dominique. ''Je doet haar geen pijn hoor'', reageert Bas. Ivan staat achter de twee en kijkt toe. Ze hebben een klein ondiep badje gemaakt voor Face zodat ze niet kan zinken en er lauw warm water in gedaan. ''Het feit dat ze hier is betekend wel dat er veel vooruitgang is toch'', vraagt Dominique. ''Ja, en dat ze weer wil eten. Ze werd eerst gedwangvoederd.'', reageert Bas.

Om zes uur vertelt Michael over zijn gesprek met Dominique. Dat er spetters op zijn gezicht zitten van hun tongen die alle kanten opvliegen tijdens het zoenen. Hij heeft het gevoel dat ze er voor Bas is en niet voor Utopia. Ramona, Gabriëlle en Rowena moeten lachen om wat hij zegt, maar Ramona zegt zich wel echt een beetje zorgen te maken om Dominique. Door het gesprek wat ze net nog met haar gehad heeft. Michael zegt er ook echt wel doorheen te zitten omdat hij zijn vriendje mist. Die arm om hem heen. Hij weet dat Sander 5 februari komt en hem dan een rot trap geeft. Dan kan hij er weer lang tegenaan.

Even later kunnen de bewoners eten opscheppen. Ramona heeft een bord vol met eten gekregen en vraagt of er geen vlees is. ''Nee'', antwoord Gabriëlle en dat zou ze net ook al gezegd hebben. Ramona wil vervolgens Feta pakken. Gabriëlle noemt dat een no-go en Rowena wijst haar op haar afvalproces. Ramona vraagt zich af wat ze er dan bij kan nemen. ''Dan pak je wat pepers. Hete bliksem''. Ramona schept dat er dus bij. Even later heeft ze opeens ook een hamburger omdat er alsnog hamburgers zijn gebakken door sommige personen. Dominique vertelt terwijl de andere aan het eten zijn dat ze net eend Face hebben gewassen. ''Die pauw die zit er in te pikken. Heel zielig. Hij is gewassen, heeft gegeten en Duck zit om aandacht te vragen. Die wil gedekt worden, maar Face kan niks. Een beetje zielig''. Even later heeft Ramona haar hamburger op ''Ik wil nog een hamburger, maar dat mag niet'', meld ze.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.