Bas en Dominique sliepen voor de open haard. ~ Utopia Gekte

1/20/2016

Bas en Dominique sliepen voor de open haard.

Slaap lekker Utopia.

Gisteravond laat kropen Bas en Dominique onder de dekens bij de open haard in de loods. Dominique maakt het bed op en Bas begint al snel over zijn mogelijke actie.  ''Je hebt ze veel harder door niet te reageren. [...] Ik ben hier niet om je te temmen, maar wil ook niet dat iedereen op je stemt omdat je een gat hebt gemaakt op de vide''. Bas vraagt of ze hem gaat helpen, maar Dominique geeft aan dat het niks voor haar is om zoiets te doen. Uiteindelijk besluiten ze om deze nacht sowieso niks te doen. Bas praat over de vele camera's die nu op hun gericht zijn en er komen veel streamlocks. Dominique moppert over hoe afgunstig de Utopianen zijn richting elkaar. ''En dan woon je in de ideale samenleving'', aldus Bas.

Een tijdje later beginnen ze maar over andere dingen te praten. Dominique is benieuwd naar hoe frustrerend het voor Bas is om zo lang droog te staan. ''Op een gegeven moment wen je daar aan. Voor Utopia stond ik ook al een tijdje droog, een soort van voorbereiding'', grapt Bas. ''Je bent gek in je kop'', zegt Dominique lachend. Er gebeurt weer een tijdje niks interessants tot Bas na middernacht met Dominique begint te knuffelen en stoeien. Ze moet keihard lachen de hele tijd waardoor hun medebewoners ook niet echt in slaap kunnen komen. Bas grapt dat ze wat minder luidruchtig moet zijn, maar gaat ondertussen gewoon door met stoeien. Gelukkig is het al snel weer rustig in de loods. Iedereen slaapt. De volgende ochtend kunnen Cees en Bas er samen hartelijk om lachen. Ze maken grapjes over Dominique, dat ze zo hard moest lachen en iedereen wakker hield.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.