Bas en Dominique ontdekken de gaten in de caravan ~ Utopia Gekte

1/19/2016

Bas en Dominique ontdekken de gaten in de caravan

''Dan boor ik er ook een paar boven zijn hoofd''

Om vijf over zeven is Bas er opeens achtergekomen dat er gaatjes in het dak van de caravan zitten. ''O jee als er maar niet iemand gaatjes in heeft geboord''. Bas neemt een kijkje, maar kan niks zien. Er ligt ijs op het dak en hij wil morgen gaan kijken bij daglicht. Even later heeft Bas het erover met Rowena. ''Er zitten gewoon gaatjes in het plafond''. Rowena vertelt wat ze weet, wat ze gezien heeft. Bas weet wel dat als het echt zo is dat iemand het gedaan heeft dat diegene het terug kan krijgen. Even later is Bas weer in de caravan met Dominique. ''Nou dan ga ik het dak op en gaan we kijken. We kunnen wel gaan speculeren, maar dan wil ik het gewoon weten'', aldus Dominique.

''We gaan morgen wel het dak op en als dan blijkt dat er geboord is dan boor ik er ook een paar boven zijn hoofd. Je krijgt wat je verdiend'', aldus Bas. Dominique vraagt of Bas gelooft dat iemand dat zou doen. Het zou kunnen volgens Bas. Dominique vind het erg dat hij zo denkt. Maar omdat hij er langer zit zou hij er ook meer van kunnen weten. Ze vind het heel erg. Als dat gebeurd is dan is het echt misgunnen, ''maar laten we er niet van uitgaan alsjeblieft. [...] Wat zei Rowena dan'', vraagt Dominique. ''Ze was een stukje wandelen met Sascha en zag Rob uit de caravan komen. [...] We moeten even een staalboor vinden. Het liefst eentje met een dikke diameter'', aldus Bas. Maar Dominique wil er nog niet van uit gaan dat het echt met opzet is gedaan.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.