Bas en Dominique kruipen toch weer bij elkaar in bed ~ Utopia Gekte

1/16/2016

Bas en Dominique kruipen toch weer bij elkaar in bed

Dominique wil geen show

Goedemorgen op dag 746 van het Utopia avontuur. Laten we eerst nog even terug gaan naar gisteravond. We zijn vroeg ons bed ingedoken en moeten dus nog het een en ander inhalen. Laten we beginnen waar we gebleven waren. Half acht. Michael en Bas zijn op dat moment aan het darten en Wim, Mark, Ivan, Bjorn en Rob zien we bij de obstakel run. Vandaag komt er een groep bezoekers die ook gebruik willen maken van de obstakel run en de heren kijken dus of de obstakelrun nog te doen is en of het nog wel veilig is. Ze komen er achter dat sommige obstakels een beetje glad zijn en brainstormen over hoe ze dat op kunnen lossen. Michael heeft ondertussen in de loods een gesprek. Hij laat weten twee keer uit Preston Palace te zijn gegooid. De redenen zullen we hier maar niet beschrijven. Michael denkt over een maand ruzie te gaan krijgen met mensen uit de loods. Dan gaat hij los. Nu houd hij zich nog in aangezien hij er nog maar vier dagen is. Ramona zegt haar beste vriend te missen, maar Michael lijkt op hem. Ramona vraagt aan Michael of hij geaccepteerd word, waarna Michael aangeeft zijn bedenkingen te hebben bij Wim en Rob.

Om iets voor negen zien we Rob en Ivan eieren gooien naar Ramona en Michael. Als grapje. De kippen hebben een wormenkuur gekregen dus de eieren mogen toch niet opgegeten worden. Ramona horen we schreeuwen. Even later zien we Ramona en Michael samen op de trampoline. Michael staat te springen en probeert Ramona zo een stukje van de trampoline af te lanceren. Ramona vind de dagen heel snel gaan. Michael is het met haar eens. Om half tien besluit Rowena om Michael wat geld te geven. Michael heeft namelijk geen basisloon gehad aangezien Nicole al haar geld opgemaakt had aan sigaretten voor Ivan. Om tien voor tien zien we Ramona en Bas naar het rokersbankje gaan. Ramona vind dat Bas het groot maakt. Bas is het daar niet mee eens, maar wil er wel gewoon eerlijk over zijn. Ze voelen iets voor elkaar, maar hebben de bedden uit elkaar gezet omdat het te snel gaat.

Om elf uur zien we Bas en Dominique in de caravan. Bas slaapt aan de ene kant van de caravan en Dominique aan de andere kant. Benjamin en Rob zitten binnen in de loods dan nog met elkaar te praten. De heren vinden het knap van Bas dat hij Dominique daarheen gekregen heeft, maar Rob is er van overtuigd dat het ze ''vroeger'' stemmen had gekost. Dominique en Bas hebben het trouwens niet lang vol gehouden om apart te slapen. Om half twaalf zien we haar namelijk al weer bij Bas in bed liggen. Benjamin en Rob hebben binnen nog steeds een gesprek. Het onderwerp van gesprek is Cees. Rob is hem zat. Victoria wil een doos met kaartjes voor Cees maken met allemaal positieve boodschappen er op. Rob en Benjamin vinden dat niet echt een goed idee. De heren vinden Cees een narcist en zijn van mening dat hij het makkelijk heeft gehad in Utopia. Rob vind Cees ''een zieke man''. Cees heeft geen liefde voor Utopia. Cees wil de B&B gasten friet op een bord geven want dat staat beter. Rob en Benjamin vinden dat belachelijk.

Om kwart voor twaalf hebben Bas en Dominique het weer erg gezellig in de caravan. Ze liggen tegen elkaar aan en er word gezoend. Rob stelt binnen voor om nog een biertje te nemen, maar Benjamin vind dat ze dat beter niet meer kunnen doen. Morgen moeten ze weer een hoop doen. Ze gaan dus alleen nog even roken. Dominique laat in de caravan weten dat ze niet te snel wil gaan. Ze wil geen show en wil dat het echt is. Bas vraagt of Dominique denkt dat hij het met haar wil doen. ''Nee, dat gaat ook niet gebeuren. Dus het boeit me niet''. De twee liggen nog tot diep in de nacht met elkaar te zoenen. Om twee uur in de nacht zien we Rob nog een sigaretje roken. Cees maakt weer wat te eten en Gina blijft al helemaal laat op. Om half zes zien we haar nog achter de computer zitten. Om kwart over zes besluit ze ook haar bed maar eens op te gaan zoeken.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.