Bas en Dominique hebben een gevecht met stro ~ Utopia Gekte

1/22/2016

Bas en Dominique hebben een gevecht met stro

Opruimen na het running diner

Na afloop van het running diner om kwart voor negen gaan boer John en zijn vrouw Anita er weer vandoor. Ivan is op dat moment bij de koeien en Bjorn en Gina zien we de stro balen opruimen die eerder op de avond gebruikt zijn om op te zitten. Door die stro balen is er ook een hoop losse stro achtergebleven en ook dat moet opgeruimd worden. Mark en Gabriëlle zien we de loods vegen en het stro wat ze vervolgens bij elkaar hebben geveegd beland uiteindelijk in de open haard. Even later zien we ook Bas en Dominique in de wei met de stro balen in de weer. Ze stoeien en gooien stro naar elkaar toe. Er word flink gelachen en al snel zitten ze volledig onder het stro.

Onder andere Gabriëlle en Rowena zien we op datzelfde moment de banken terug op hun plaats zetten. In de loods word er dus ook druk gewerkt. Als we terug schakelen naar de andere stream zien we dat Bas en Dominique inmiddels klaar zijn met stoeien. Ze zoenen elkaar om daarna weer snel verder te werken. Dominique tilt een stro baal op om hem terug naar de stal te tillen. Dat blijkt alleen zwaarder dan ze had verwacht, maar uiteindelijk lukt het haar. Als alle stro balen weer in de stal liggen racen Dominique en Bas op een kar terug naar de loods. De één mag op de kar gaan staan en de ander duwt. Ook hierbij hebben ze weer de grootste lol.

Verder is er deze avond niet zoveel meer gebeurd. Ramona, Benjamin, Bas, Mark, Wim en Rob zien we om tien over negen in de gym om te sporten. Ramona gaat er weer flink tegenaan en Bas is er weer bij om haar te coachen. Ramona is druk aan het werk op de cardio apparaten, maar als ze daar mee klaar is zien we haar ook nog boksen. Voor de rest blijft het de hele avond vrij rustig. Er word wat gekletst, maar geen bijzondere gesprekken waar we uitgebreid over kunnen schrijven. Om kwart voor twaalf zien we dat Bas en Dominique de tattoo shop in zijn gedoken om hun bed maar eens in te kruipen. Daar slapen ze namelijk vannacht. Ze zijn niet direct van plan om te gaan slapen aangezien ze drank en chips mee hebben genomen. Dominique geeft aan het erg koud te hebben, het schijnt namelijk te tochten in de tattoo shop. Ze besluit nog een extra broek over haar broek aan te trekken en ze hebben twee dekbedden dus zal het uiteindelijk wel meevallen met de kou.

Om half één 's nachts zien we Cees nog een sigaretje doen. Als hij langs de tattoo shop loopt kan hij het niet laten om even goed aan beide kanten van de tattoo shop naar binnen te gluren. Geen interessante beelden voor hem want Bas en Dominique liggen op dat moment al een tijdje te slapen.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.