Arthur doet een plasje in de loods. ~ Utopia Gekte

1/09/2016

Arthur doet een plasje in de loods.

Nog meer dieren in Utopia?

Nee, zo makkelijk is het niet om een puppy op te voeden. En de meningen over hoe dat gedaan moet worden verschillen behoorlijk. Dat hebben we vandaag allemaal in levenden lijve ondervonden. Ik ben zelfs een beetje in shock van wat er allemaal teweeg is gebracht vandaag. Er is namelijk heel wat op gang gekomen onder de kijkers van Utopia. Neem als voorbeeld deze petitie die vandaag is opgestart en al meer dan 3300 handtekeningen heeft ontvangen. Het is een petitie waarin wordt verzocht om Arthur weg te halen uit Utopia. Of dat wel of niet nodig is doe ik geen uitspraken over. We gaan gewoon door met verslag doen zoals we altijd doen op Utopia Gekte. En we gaan dus verder met een plasje die Arthur deed in de loods. De pup is er pas een hele korte tijd en is nog niet zindelijk. Ivan baalt dat hij het niet op tijd heeft gezien, want volgens hem kun je het van te voren zien aan komen. Nicole ruimt het netjes op met wat toiletpapier en enkele minuten later wandelt ze buiten rond met Arthur. Beide bewoners doen meer dan hun best om Arthur zo goed mogelijk op te voeden. Vanaf overmorgen kan Nicole daar niet meer bij helpen. Zij verlaat dan Utopia en het is onwaarschijnlijk dat zij Arthur meeneemt. Ze vroeg Gina namelijk al om bij de puppy cursus aanwezig te zijn.

Ook blijken er hoogstwaarschijnlijk nog meer dieren bij te komen. We horen Dominique en Bas namelijk praten over een biggetje/hangbuikzwijn in de kas. Die schijnt er volgende maand te komen. Meer details worden later vast bekendgemaakt. Gelukkig hebben ze ook andere dingen te bespreken zoals de caravan die maandag komt. Dominique vreest dat ze in de problemen komen wanneer de caravan voor 12:00 komt. Dan is Nicole namelijk nog niet weg. Bas zelf maakt zich meer druk om de kleuren waarin hij de caravan moet verven. Rood en geel lijkt hem wel leuk, zoals bij die van Bassie & Adriaan.

snel door naar het volgende onderwerp. Ramona en Cees. Ramona lag deze middag weer in bed terwijl ze nog genoeg te doen heeft. Cees wilde haar dan ook uit bed halen om het beloofde promotiefilmpje te maken. Dit tot grote ergernis van Ramona zelf. Ze moppert flink wat af en lijkt de druk nu al niet meer aan te kunnen. Hebben we nog meer nieuws? Zeker weten. Het is eigenlijk teveel om allemaal in te halen, maar ach... Tot zo! :-)
3 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.