''Als ik hier uit ben is alles beter''. ~ Utopia Gekte

1/06/2016

''Als ik hier uit ben is alles beter''.

Het gemis is groot.

Ramona is nog lange tijd emotioneel vanwege haar post. Ze ligt op bed en blijft van alles zeggen tegen haar briefschrijvers. ''Ik ga dit rocken en als ik hier uit ben is alles beter. Ik hoop dat jullie mij horen, want de kracht die ik uit jullie haal is groot. En ik ga jullie weer schrijven'', laat Ramona weten. En in plaats van te rocken gaat ze onder de deken liggen, zuchten en voor zich uit staren. Uiteindelijk pakt ze haar MP3 en stopt ze de muziek in haar oren. Haar ogen gaan dicht. Rock & Roll.

De zonnebank.

Wanneer we van livestream wisselen zien we een onbekende meneer in de woonkamer. Bjorn is met hem in gesprek en het lijkt over een zonnebank te gaan. 'Vroeger' was de spraytan helemaal hip in Utopia, maar dit jaar gaan ze dus voor een zonnebank tintje. Volgens Bjorn heeft het allerlei voordelen zoals dat je je beter voelt en niet meer zo bleek ziet. Wel moeten ze er verantwoordelijk mee omgaan. Dus niet elke dag onder de zonnebank liggen. ''Omdat je onder een vergrootglas ligt, het is wel een pré'', aldus Bjorn. Volgens meneer is dat altijd belangrijk, ook wanneer je niet onder een vergrootglas ligt. Ze moeten gewoon alle tijden en huidtypes goed in de gaten houden. Het onderwerp huidkanker komt vanzelfsprekend ook voorbij. Dat kunnen ze volgens meneer voorkomen door goed met de zon om te gaan.

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.