''Als ik er niks van had gezegd had hij er niks van gebakken'' ~ Utopia Gekte

1/23/2016

''Als ik er niks van had gezegd had hij er niks van gebakken''

''Het was echt oké. Het was niet heel vals''

Het live in de loods concert begon met een speech van Bjorn en een optreden van coverband Kink, maar ook meerdere Utopianen treden vanavond op. Om tien over half negen staat Rowena op het podium. Ze bedankt alle bezoekers voor hun komst en begint vervolgens te rappen. ''Money aan me hoofd''. Ze doet het goed en er klinkt dan ook flink wat applaus voor haar. Na haar optreden stapt Bjorn het podium op om ''een oceaan'' te zingen, maar eerst weer een speech. Er zijn zoveel mensen en bij presenteren durft hij het wel, maar bij zingen niet. Hij vind het heel erg spannend. Een tijdje geleden is hij begonnen dit avontuur aan te gaan en een avontuur is het zeker. Het was alleen nog niet zo avontuurlijk als nu. Hij gaat een nummer doen wat in Utopia begonnen is. Hij zong in de douche en in de auto. ''Colinda zei op den duur 'daar moet je wat mee doen' en gooide me voor de leeuwen. En mark zei lange tijd 'je moet live in de loods doen''. Bjorn denkt nu weer ''doe maar niet'', maar nu kan hij niet meer terug. Bjorn vraagt dus of ze hem een beetje helpen en dat doen ze ook. Na de eerste zin die Bjorn gezongen heeft klinkt er meteen gejuich en na het eerste couplet komt er ook weer gejuich.

Rob staat met een lach op zijn gezicht. ''Goed hé'', meld Ivan. ''Hij doet het wel leuk'', reageert een bezoeker. Na het liedje klinkt er weer gejuich en applaus. Bjorn heeft een glimlach op zijn gezicht. ''Dank jullie wel. Jullie zijn fantastisch, echt fantastisch''. Vervolgens kondigt hij Rowena weer aan. ''Als ik er niks van had gezegd had hij er niks van gebakken'', horen we Rob nog snel over Bjorn zeggen. Betekent dat dat hij het nu toch goed genoeg vond? Om kwart voor negen stapt Rowena het podium weer op om te rappen. Bas, Ramona, Ivan, Dominique, Mark en Rob zien we allemaal voor het podium dansen. Allemaal hebben ze blijkbaar geen taak. Er klinkt gejuich voor Rowena. Ze gaat er lekker tegenaan. ''Het is heel fijn dat jullie dit waarderen. Het is best een heftige track. Ik was bang dat het niet zo in de smaak zou vallen, maar jullie reactie doet me heel goed'', laat Rowena weten na afloop.

Daarna gaat ze weer een liedje doen. ''Stay with me'' van Sam Smith, maar Rowena heeft er haar eigen tekst op geschreven. ''Blijf bij mij''. Het zingen gaat een stukje minder goed dan het rappen, maar Rowena doet haar best. Ramona zingt met Rowena mee, maar dat is ook niet zo best als je zou hopen. Maarja het gaat om het idee hé. Ze staan er wel. Tussendoor rapt Rowena ook stukjes en die stukken klinken dan wel weer goed. Na afloop vraagt Rowena om een applaus voor Ramona. Michael Megan klapt hard mee vanaf de merchandise stand. ''Ik ben zo trots op je'', laat Rowena aan Ramona weten na het optreden. ''Ik vond het heel leuk'', aldus Ramona. Coverband Kink neemt het zingen weer over. ''Het was echt oké. Het was niet heel vals. Ik ben heel trots'', horen we een bezoeker (de zanglerares?) tegen Ramona zeggen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.