Als Dominique zich wilde vervelen was ze wel thuis gebleven ~ Utopia Gekte

1/07/2016

Als Dominique zich wilde vervelen was ze wel thuis gebleven

''Het experiment word nu een persoonlijk dingetje''

Om kwart voor vier zien we Bas aan de telefoon. Hij informeert naar Duck die vandaag naar Face is gebracht. ''Hoe gaat het'', vraagt hij. ''Je ziet wel dat hij achter haar aan loopt en actiever word zeg maar. Eerst bleef hij gewoon liggen, maar nu wil hij toch wel steeds achter haar aan. Wat je nu ziet is hoe zwak Face nog is. Je hebt Duck die overal overheen dendert. Het ziet er gewoon goed uit''. De man spreekt af dat ze morgen nog even contact hebben. Dan weten ze hoe het Face bekomt. Dat wat ze dachten werkt wel. Hij word er wel actiever van dus ze hebben goede hoop. Bas spreekt af om morgen terug te bellen. Om half vijf zien we Bjorn met Arthur spelen, maar er gebeuren niet alleen maar positieve dingen. Even later horen we namelijk dat er een hoop ophef is in de wellness. Bas, Rowena, Gabriëlle, Victoria, Ramona en Dominique zien we daar en er is een discussie gaande over de ''ruzie'' eerder in het centraal. Vooral Ramona is heel fanatiek in haar uitspraken. Ze lijkt zelfs een beetje boos. Tegen Gabriëlle zegt ze dat ze op een gegeven moment haar statement liet vallen. Door de discussie willen sommige mensen weer binnen gaan slapen. Ook lijkt Ramona boos op Bas. Boos dat zij haar mond moest openen tegen Ivan over de huisjes terwijl het niet eens haar project is, maar dat van Bas. En ze is van mening dat Bas juist wat had moeten zeggen. Bas is het ermee eens. Misschien had hij zijn mond gewoon moeten openen, maar Ivan pakte hem op dingen die...

Rowena wil vanavond nog in de wellness slapen, maar morgen wil ze haar bed pakken, want er is geen andere plek. Ze wil niet dat ze gedwongen word. Dat haar plek word afgepakt. Dan gaat ze gewoon terug de loods in en zodra ze een beter plan hebben gaat ze terug naar het huisje. Ze is moe en wil zich focussen op de Live in de Loods. Ze laat zich nu niet uit de weg slaan en staat nog steeds achter het huisjes project. ''Het is nu net of hij en ik, want eigenlijk was het mijn idee. We hadden gewoon plezier hoor en nu kom je mij en hem de schuld geven. Kijk naar je f*cking zelf en nu moeten wij naar de loods zeker'', aldus Rowena. ''Ik heb hier geen zin in'', laat Gabriëlle weten. Gabriëlle gaat niet heen en weer. Ze wil gewoon dat er een beslissing gemaakt word. Ze heeft er geen zin in. ''Het is het niet waard, alles is f*ckt op''. Dan gaat Gabriëlle gewoon terug. Daar staat ze gewoon voor. Als Bas een investering nodig heeft is Gabriëlle er voor hem. ''Ik steun Bas niet, ik steun het idee. [...] Wat is dus het plan?'', reageert Ramona. ''Iedereen wist dat het een tijdelijk iets was'', laat Rowena weten. ''Ze spreken iedere shit tegen op wat voor manier dan ook. Er zijn twee mensen die het geld beheren. Je kan er niets mee als hun er tegen zijn'', aldus Ramona.

''Dat iemand hier bloed, zweet en tranen in heeft gestoken betekent niet dat wij niet iets op mogen zetten'', is Dominique van mening. Rowena is het er mee eens. Dat kan ook zorgen voor verbetering of verandering. Rowena wil eerst de rust weer terug, maar dat betekent niet dat ze zich laat ondersneeuwen. ''Niemand durft te praten als deze kill praat'', laat Gabriëlle weten, maar Rowena zegt absoluut niet bang te zijn. Ramona is nog steeds lekker fanatiek. Ze zegt dat ze zich daarnet heeft ingehouden. ''Ik wil alleen dat de rust weer terugkomt'', aldus Rowena. Bas denkt dat Ivan juist wilde dat hij ging reageren en dat vind Victoria ook goed van Bas dat hij dat dan dus juist niet gedaan heeft. Maar anderen steken ook hun nek voor Bas uit. Dus ook al was het maar één zin. Dan was het net even anders geweest. ''Het experiment word nu een persoonlijk dingetje'', aldus Victoria. Dominique geeft aan dat ze zich betuttelt voelde. Zo van ''jij moet eerst nog even kijken en daarna is het jouw beurt''. Ze voelde zich niet aangevallen, maar ze voelde onrecht. Ze is hier gekomen voor eigen plannen, eigen dingen en vind vernieuwing leuk. Ze hoeft niet elke dag hetzelfde te leven. Als ze zich wilde vervelen was ze wel thuis gebleven.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.