''Als de aarde volgend jaar zou vergaan wat zou je dan nu anders doen'' ~ Utopia Gekte

1/19/2016

''Als de aarde volgend jaar zou vergaan wat zou je dan nu anders doen''

Vragen beantwoorden tijdens de lady's night

Deze avond hebben de dames een lady's night, maar dan moet er wel wat te bespreken zijn. Gina kwam op internet leuke grappige vragen tegen en wil dat ze die straks allemaal één voor één gaan beantwoorden. De dames zijn enthousiast dus de eerste vraag word al snel gesteld. ''Wat is jouw leukste eigenschap en waarom denk je dat''. Gabriëlle is de eerste die antwoord mag geven. ''Ik kan best uit het niets een verhaal verzinnen en dingen er bovenop gooien''. Rowena is de volgende. ''Ik ben een beetje raar soms. Een klein beetje gek. Prettig gestoord. Tot ik er soms onzeker van word. Ik heb ervaren dat ik dat moet omarmen''. Victoria zegt raar te zijn op een andere manier. ''De zweef teef van Utopia en ik ben er helemaal content mee. Mijn sterkste kracht, maakt me wie ik ben. Het is alleen maar liefde. Dat is wie ik ben''. Gina noemt zichzelf een ''lekker drukte makertje'' met veel energie. ''Ik ben eerlijk, ik denk dat dat de mooiste eigenschap is. Ik zeg waar het op staat, maar op een manier dat mensen er voor open staan. Je kan op me bouwen. Ik hou je geheimen'', aldus Dominique. ''Ik ben een drama queen'', laat Ramona als laatste weten. De andere dames zijn het daar niet mee eens. Ze vinden haar humor en haar lach de sterkste kant van Ramona. ''Voor Gabriëlle ooit weg gaat is er een boks battle tussen ons'', laat Ramona ook nog even snel weten voor ze door gaan naar de volgende vraag

De volgende vraag hebben we net gemist, maar vanwege de antwoorden die ze geven is blijkbaar gevraagd wat hun grootste blunder is geweest. Gina noemt haar val tijdens Gabriëlle's verjaardagsfeest. Die val blijft haar altijd bij omdat het op tv was, het altijd terug te zoeken is en ze er nog last van heeft. Victoria's blunder moet nog gaan komen. Ze heeft nooit blunders. Gabriëlle vertelt over haar verjaardag dat ze voor de zoveelste keer 25 werd. Ze ging naar de club en haar moeder had nog gezegd dat ze extra kleren mee moest nemen. Ze had knoflook saus op tafel staan. Op een tafel met één poot. Gabriëlle viel waardoor die hele bak saus over haar heen kwam. ''Het was zoveel''. Ze heeft toen twee uur staan feesten met een knoflook geur. Rowena zegt elke dag een blunder te maken. Eén blunder die ze heel leuk vond was onlangs met Bas. Dat ze de bedden aan het verslepen waren. Ze hadden een kar en het bed van Rob stond daarop. Rowena mooi die kar duwen, maar de kar ging uit koers. Opeens hoort ze gekraak. Toen ze keek wat er gebeurde en omhoog keek viel er uit de regenpijp allemaal water op haar hoofd. ''Bas lachen jongen''. Ook denkt ze terug aan haar blunder met de lamp, maar ze heeft nog een blunder van vroeger. Toen liep ze op blauwe leren hakken die ze enorm mooi vond. Ze liep in Rotterdam en ging vanuit het niets onderuit. Ze zat zo vol met schaamte dat ze deed alsof ze een black out kreeg.

Dominique vertelt dat ze ooit een groep Poolse jongens tijdens een avonddienst in de supermarkt heeft geholpen met vakken vullen. Ze dacht f*ck het is vrijdag avond ik ga ze helpen dan zijn we sneller klaar. Ze hebben haar toen op de koekjes afdeling gezet. Doordat ze daar de vakken moest vullen besefte ze pas hoeveel lekkere koekjes er waren. Ze dacht morgen ga ik alles halen. Dat heeft ze ook gedaan. Alles in haar mandje geladen wat er lekker uitzag. Ze had wel twintig pakken koekjes. Naast haar stond er een hele knappe man die haar aan stond te kijken. ''Ik draai me om en denk shit. Ik voelde me zo betrapt dus ik keek om en zei ik heb een feestje. Hij keek me aan en ik voelde me zo betrapt dat ik alles weer uit ben gaan laden. Ik voelde me zo betrapt en ben met één pak koekjes naar de kassa gegaan. Daar stond diezelfde man zich af te vragen waar mijn feestje was gebleven. Ik schaamde me kapot''. Ramona zegt ook van de blunders te zijn. Ze is naar eigen zeggen heel lomp en altijd alles kwijt. Ze weet niet hoe dat komt. Ramona drinkt niet heel veel en had laatst in Utopia vier wodka's op. Ze weet niet wat er gebeurde, maar heel haar wereld draaide. Het ergste vond ze nog dat ze heeft overgegeven en dat ze niet eens meer weet dat alle kots helemaal in haar haar zat.

Tijd voor de volgende vraag. ''Als je wist dat de aarde zou vergaan volgend jaar, wat zou je dan nu anders doen''. Gina zou niet meer werken, een bank overvallen en gaan genieten. Victoria zegt dat er dan geen regels en wetten meer hoeven te zijn. Ze zou alles uitbuiten wat er uit te buiten valt en gaan reizen. Nog zoveel mogelijk zien. Rowena ook. Ze zou iedereen meenemen en er op uit gaan. Ze zou haar tijd nog met hun spenderen. Ramona gaat ook reizen, maar ook heel veel lekkere dingen eten. ''Ik ga toch dood'', aldus Ramona. ''Ik denk dat ik er zelf uit stap. Ik ga niet wachten'', grapt Rowena uiteindelijk. ''Wat is je laatste ervaring waardoor je een sterker persoon bent geworden'', is de volgende vraag. ''Door de keus te maken Utopia in te gaan en mijn moeder alleen te laten. Meer te kiezen voor mezelf'', aldus Ramona. Dominique zegt altijd voor anderen te kiezen. Ze kiest nooit voor zichzelf. Ze kijkt eerst wat prettig voor een ander is en ondanks dat haar is gesmeekt en gevraagd om niet naar Utopia te gaan heeft ze dat wel gedaan. Dit is de eerste keer dat ze voor zichzelf gekozen heeft. Er volgt een streamlock. Als we weer beeld hebben geeft Rowena antwoord op de vraag. ''Om 100% te geloven in mijn eigen kunnen. Dat ik het zelf ook kan zonder bevestiging van iemand nodig te hebben. Dat ik hier nu alleen ben zonder elke keer terug koppeling aan hem te vragen. Moet ik dit wel doen? Wat vind jij?''. Dat ze nu zelf de keuzes maakt. Gabriëlle wist niet dat ze zo sterk is als dat ze nu is. Ze merkt dat ze heel sterk is, maar dan ook heel sterk. En dat ze heel veel kan. Ze was altijd een onzeker meisje en heeft dat nu veel minder. Die kracht die ze nu bezit. Ze wou dat ze die eerder had.

''Stel je voor ik had hier een rode pil en hier een blauwe pil. De rode pil brengt je de toekomst in. De blauwe pil brengt je naar het verleden. Welke zou je kiezen?'', aldus Rowena. Dat is ook meteen de laatste vraag die gesteld word. Gabriëlle zou terug naar het verleden willen. Ze moet een paar dingen recht zetten. Gina ook. Met wat ze nu weet zou ze dingen anders doen, maar dan wil ze wel haar kennis meenemen. ''Mag ik niet van beiden de helft'', vraagt Gabriëlle. Victoria wil naar de toekomst omdat ze denkt dat daar de grootste verrassing en geheimen nog liggen. Ze is klaar om te zien wat haar te wachten staat. Ramona kiest voor verleden. Ze zou heel graag nog een keer met haar moeder willen zijn zoals ze was voordat ze ziek werd. Voordat ze drie beroertes kreeg was ze de sterkste vrouw die Ramona kende. Toen Ramona 17 was kreeg haar moeder drie beroertes. Ramona wil dus terug naar de tijd daarvoor. Om kwart voor twaalf sluiten de meiden de lady's night weer af.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.