Alle Utopia bewoners vroeg uit bed. ~ Utopia Gekte

1/25/2016

Alle Utopia bewoners vroeg uit bed.

Goedemorgen Utopia.

Vandaag zit de zondagsrust er weer op, ook voor de bewoners van Utopia. Het is maandag en dat betekent dat iedereen zich naar Victorias schoonmaakrooster moet gedragen. Zij is net als Ivan nog voor 8 uur wakker en krijgt zelfs een kopje koffie op bed van hem. Terwijl Ivan vervolgens naar de koeien loopt worden de bewoners in de loods stuk voor stuk wakker. Victoria heeft een rooster gemaakt waar de bewoners zich aan moeten houden. De groep is ingedeeld in drie schoonmaak/opruimteams. Dit ter voorbereiding van de markt op 31 januari. Boekhouder Mark is vooral heel druk achter de computer. En daar verzamelen zich steeds meer bewoners. We zien Victoria, Ivan, Rob en nog wat bewoners druk brainstormen over facturen en dossiers. Mark wil dat er van elke klant (kraamhouder) een apart dossier komt zodat ze altijd ergens op terug kunnen vallen. Ook krijgen ze 5 dagen na de afspraakbevestiging een factuur. ''Hoe sneller hoe beter'', is de mening van Mark. Ook horen we Ivan en Mark spreken over dat elke standhouder eigenlijk een KvK nummer zou moeten hebben. Daarmee zouden ze veel standhouders kunnen verliezen. ''Maar dat is dan maar zo'', beslist Ivan. De Utopia BV moet een stuk professioneler worden aangepakt in 2016 en daarmee zijn ze al aardig op weg. Mede dankzij de spreekwoordelijke harde en strenge hand van Victoria. Zij heeft zich ontpopt als de manager van Utopia en houdt alles tot in de kleinste details in de gaten.

Enfin, van opruimen is vooralsnog weinig tot niets te zien op de livestreams. Het lijkt er meer op dat er een centraal is gestart bij de computers met 8 bewoners. Wel zien we een aantal dames druk bezig zijn met het etsen van glazen en het plotteren van merchandise. Buiten is Ramona zuchtend en puffend de kartonnen dozen kleiner aan het maken. Ze lijkt dat niet zo lang vol te gaan houden, maar ze doet het tenminste. ''Woooooo. O mien gaddoow. Ik ben hier niet voor gemaakt. Echt niet. Tyfus hey''.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.