Rob: ''Zeg maar dat ik van haar hou, dat kon ik haar zelf niet zeggen'' ~ Utopia Gekte

12/08/2015

Rob: ''Zeg maar dat ik van haar hou, dat kon ik haar zelf niet zeggen''

Rowena in tranen vanwege Armanda's vertrek

Als Armanda en Rowena samen in de stal zijn zodat Armanda nog even afscheid kan nemen van pony Sascha barst Rowena in huilen uit. Armanda loopt naar haar toe en slaat haar armen om Rowena heen om haar te knuffelen. ''Godverdomme ik had echt een goede aan je meid'', laat Rowena weten. Armanda gaat ook een heleboel mensen missen. Bas, Cees, Rowena. Rowena voelt het wel en snapt Armanda's keuze ook zeker. Ze hadden zo'n leuk groepje. Armanda was daar zo blij mee en vind het zelf ook jammer. Armanda heeft zoveel bewondering voor Rowena en Barry. Armanda wil ook contact gaan leggen met Barry zodra ze buiten is. Rowena heeft het duidelijk moeilijk met Armanda's vertrek. ''Bijna niemand is zo positief als jij''. Als er iets aan de hand was kon Rowena altijd naar Armanda toe. Ze zijn het er over eens dat ze elkaar gaan missen. Armanda hoopt echt dat Rowena en Bas gaan vechten. Niet vechten als in een gevecht, maar vechten voor de dingen die ze willen. Armanda zegt ook een cadeautje voor Nicole achter te laten. Een theepot en thee kopjes want die vond Nicole mooi. Ze hoopt dat Nicole wat ontdooid. Armanda heeft de cadeautjes op bed gelegd. De theepot komt uit Polen en de theekopjes van de kringloop, maar het is gewoon een leuk cadeautje. Armanda heeft er ook nog een briefje bijgedaan. ''Sorry dat ik niet meer een vriendin voor je was''. En dat ze onder de indruk is van Nicole's lieve kant, want die heeft ze ook.

Rowena besluit Armanda even alleen te laten bij Sascha zodat ze rustig afscheid kan nemen, maar Sascha lijkt er niet zoveel zin in te hebben en draait zich om. Ze lopen dus maar weer terug naar de loods. Rowena laat weten dat ze oprecht van Armanda houd. Ze wou dat de wereld meer van dit soort mensen had. ''Intelligent, knap, lief, sexy'', somt ze op. ''Nou hou op hoor'', lacht Armanda. ''Genoeg geslijm, maar ik meen het wel allemaal'', aldus Rowena. Als Armanda even later met Rob staat te praten vraagt ze of ze nog iets door kan geven aan Stefanie. ''Zeg maar dat ik van haar hou, dat kon ik haar zelf niet zeggen. [...] Gooi Stiff maar terug naar binnen. [...] Een paar heftige dagen''. Bas doet vooral afstandelijk. Hij heeft het er natuurlijk moeilijk mee, maar lijkt dat niet te willen laten zien. Rowena heeft nog wel een cadeautje voor Armanda. Een rowrow pet en een mini tennisracket. Bas geeft Armanda een wc rol zodat ze kan huilen. ''Die ga ik verkopen op marktplaats'', grapt Armanda. Vlak daarna om vijf voor zes duikt Armanda nog snel achter de computer om nog snel wat mails te gaan versturen. Straks kan dat natuurlijk niet meer.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.