Win de kalender van Nicoline Smalbraak. ~ Utopia Gekte

12/15/2015

Win de kalender van Nicoline Smalbraak.

Hoe te winnen?

Velen van ons weten al dat oud Utopia bewoonster Nicoline Smalbraak een prachtige verjaardagskalender heeft gemaakt. Sinds enige tijd is deze te koop via haar Facebook pagina voor 18 euro exclusief verzendkosten. Nou kregen wij 2 dagen geleden een lieve tweet van haar op Twitter. Ze vroeg namelijk of wij het leuk zouden vinden om een kalender weg te geven aan één van jullie. Dat aanbod slaan we natuurlijk niet af! Voordat we laten weten hoe je de kalender kan winnen geven we eerst nog een paar kleine details weg:

* Kleine oplage
* Mooi zwaar papier
* Kunstdruk
* Alle maanden op apart blad
* Groot formaat - 24x42cm

Beantwoord de volgende vraag om kans te maken: Met welke twee oud Utopia bewoners verliet Nicoline op 1 januari 2015 het terrein van Utopia?

Laat je antwoord achter in de reacties op dit artikel, op onze Facebook pagina, onze Facebook groep of via ons contactformulier. Zo maak je automatisch kans en krijg jij binnenkort misschien de kalender van Nicoline toegestuurd. Veel succes! 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.