Wim zat zich op te vreten om Cees die de afwas ging doen ~ Utopia Gekte

12/26/2015

Wim zat zich op te vreten om Cees die de afwas ging doen

''Het was weer klote. Het was weer half vijf''

Goedemorgen op dag 725 van het Utopia avontuur. Het is tweede kerstdag en ook vandaag wensen we jullie dus weer een gezellige dag. Laten we eerst nog even terug gaan naar vannacht. We schreven vannacht al wat er aan het begin van de nacht gebeurd is, maar er is nog meer gebeurd. Een aantal bewoners zijn namelijk tot laat op gebleven. We hebben niet alles mogen volgen, maar om kwart voor drie zien we Cees zijn bed uit komen en in gesprek gaan met Benjamin die dus blijkbaar ook nog/weer wakker is. Mark, Gina en Rob krijgen we op dat moment ook te zien. Die drie zijn nog steeds druk bezig in de horeca keuken. Deze ochtend om iets voor negen is het Ivan die net als gister avond weer in zijn eentje naar de koeien gaat om de stal uit te mesten en de diertjes eten te geven. Naomi blijft in bed liggen. Bas is even later ook wakker en zien we om iets voor tien in de kas bij zijn beestjes. Langzamerhand komen er dan steeds meer mensen hun bed uit. Gabriëlle zien we een ontbijtje maken en Ramona, Mark en Rowena zien we ook al rondlopen. Mark zien we een bezem wegzetten en daarna een dweil pakken om de horeca keuken te dweilen.

Om half elf laat Wim weten dat hij zich vannacht zat op te vreten omdat Cees de afwas nog ging doen. ''Dat hoorde je vet goed in bed'', aldus Wim. ''En als het er nu nog stond had je veel meer handen gehad'', vult Rowena aan. Cees en Victoria komen op dat moment net hun bed uit. Victoria zien we zichzelf opmaken voor de spiegel op de vide. Op de achtergrond zien we dat Gina, Rob en Bjorn nog in bed liggen. Cees is nog maar net zijn bed uit of we horen hem in een gesprek met Ramona al weer mopperen over overlast en een slechte nacht. ''Het was weer klote. Het was weer half vijf'', aldus Cees. ''Jeetje'', reageert Ramona. Zij gaat over op iets positiefs en laat weten dat haar moeder vandaag jarig is. ''Gefeliciteerd, i love you'', roept ze. Ook Bas zijn moeder is vandaag jarig. ''We gaan straks in de gym voor onze moeder zingen'', meld hij. Als Rowena er bij komt staan krijgen we te horen dat haar beste vriendinnetje ook jarig is. Ze feliciteren elkaar.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.