Wim wist al dat hij mocht blijven. ~ Utopia Gekte

12/11/2015

Wim wist al dat hij mocht blijven.

Meneer lost alles op.

Meneer die Bjorn net op zijn donder heeft gegeven is inmiddels in de frietcontainer te vinden. Daar praat hij met Wim terwijl hij de enorme berg troep en viezigheid tussen de bedrading van de frietpan weghaalt. Dat schijnt de reden te zijn waardoor de frituurpan steeds uit valt. Hij denkt dat er te wild met de frituurpan wordt omgegaan. Terwijl hij poetst vertelt Wim wel te hadden verwacht dat hij in Utopia mocht blijven. Hij vind namelijk dat ze hem nodig hebben, vooral vanwege het bouwen. ''Lijkt net alsof het uit mijn neus komt'', zegt meneer ondertussen over de viezigheid bij de frituurpan. Hij denkt dat het te maken heeft met een slechte afvoer en de open container. Er hangt ook teveel condens als we hem mogen geloven.

Ivan loopt ook de snackbar even in en zegt erg blij te zijn met de hulp die meneer geeft. ''Ik ben er altijd'', laat hij weten. Ze kunnen hem altijd bellen als er iets is. Wel verwacht hij een groot kerstpakket omdat hij dat altijd krijgt van 'zijn werkgever'. Met zijn vieren kijken ze toe hoe meneer die gewoon een bezoeker is de problemen van de bewoners oplost.

In de horeca keuken zien we ook nog bedrijvigheid. Daar is Nicole namelijk al lange tijd bezig met koken voor de gasten die straks komen eten in Utopia. Mark staat momenteel bij haar in de keuken. Hij laat weten dat het niet zo goed gaat met hem omdat de frituur steeds uit valt. Gabriƫlle, Bas en Naomi hangen op de banken in de woonkamer. Bas heeft de krant in zijn handen en laat een foto aan Gabriƫlle zien van iemand met enorme borsten.

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.