Wim weet Ramonas keuze al. ''Thank you'' ~ Utopia Gekte

12/07/2015

Wim weet Ramonas keuze al. ''Thank you''

Sascha krijgt een wasbeurt

Ramona heeft net nog met Ivan gesproken om hem te ondervragen over Stefanie's mogelijkheden in Utopia. Na afloop van dat gesprek gaf ze aan nog snel met alle genomineerden te gaan praten en Wim is de eerste die ze weer even apart neemt. ''We hebben gister al gesproken, maar voor ik een keus ga maken wil ik toch nog iets vragen'', begint ze het gesprek als ze samen in de horeca keuken zijn gaan zitten. Wim zegt persoonlijke stemmen te hebben gehad, maar heeft aangegeven niet te gaan veranderen. Ramona wil bedenken hoe Wim zich toch een klein beetje kan aanpassen zodat de groep niet weer op hem gaat stemmen. ''Hun mening doet mij er niet toe. Van de mensen die op me gestemd hebben'', laat Wim weten. Het is een keuze vanuit zijn kant naar wie hij zich openstelt. Zijn keus om te bepalen wat hij wil laten zien. Hij kan niet met iedereen een goede klik hebben. Er is een bepaald groepje waar hij zich wel aan openstelt, maar hij heeft niet de behoefte om zich naar iedereen open te stellen. Volgens Ramona is Wim veel meer dan alleen een bouwer. Voorheen is Wim nooit echt opgevallen bij Ramona, maar ze is van mening dat een bouwer hier thuis hoort.

Wel benadrukt ze dat Wim hier niet is om alleen te doen wat hij buiten ook kan. Ze wil hem een tip geven om te bedenken wat hij hier nog wil leren of wil doen. ''Genieten van het moment dat je er bent''. Maar dat doet Wim sowieso wel zegt hij. ''Doe jouw ding''. Volgens Ramona kan Wim nog veel meer. ''Dan weet ik je keus al. Thank you'', lacht Wim. Het gesprek is daarmee weer afgelopen. Ramona besluit zichzelf even terug te trekken in één van de huisjes en wij besluiten maar eens over te schakelen naar de andere stream. Daar zijn Ivan en Armanda pony Sascha aan het wassen. Ze is ingezeept en dat moet dan natuurlijk ook weer afgespoeld worden. Sascha lijkt dat laatste deel niet zo fijn te vinden. Het uitspoelen. Ze probeert de straal te ontwijken, maar zit vast met een touw en moet er dus echt aan geloven. Als alles uitgespoeld is word het overtollige water met een soort van speciale borstel uit de vacht geborsteld. Daarna krijgt Sascha een koekje want die heeft ze wel verdiend. Ook mag ze als beloning nog even lekker buiten rondlopen. ''Ze ruikt nu veel lekkerder'', laat Ivan weten. ''Wat een mooi diertje is het ook''.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.