Wim en Ivan proberen elkaar zo hard mogelijk in het gezicht te slaan ~ Utopia Gekte

12/20/2015

Wim en Ivan proberen elkaar zo hard mogelijk in het gezicht te slaan

''Dan ben je voor mij geen drol meer waard''

Om tien voor half elf na afloop van de spelletjes avond pakken de bewoners er wat lekkers bij om nog even na te genieten op de bank. We zien toastjes en andere hapjes staan en ook de muziek is nog even gezellig aangezet. Gabriëlle zien we nog snel de afwas doen en Benjamin helpt haar door af te drogen en de spullen netjes weg te ruimen. Ivan vond de spelletjes avond blijkbaar zo leuk dat hij nog lang niet uitgespeeld is. Samen met Wim speelt hij het ''geen ja, geen nee, geen uh'' spel. En als Wim er klaar mee is zoekt Ivan zijn volgende spel partner op. Rowena wil het spel ook nog wel een paar keer met hem spelen wat resulteert in een hoop lol. Uiteindelijk breiden ze het spel nog wat uit door nog meer verboden in te stellen. Vanaf dat moment mogen ze ook niet meer wijzen en ook niet meer omhoog kijken. Na dit alles komt opeens de ''bitch slap wedstrijd'' ter sprake. Rowena laat weten dat daar echt wedstrijden in zijn en Ivan vertelt dat hij dat spel altijd met Wilco speelde. Tijdens dat spel zit of sta je tegenover elkaar en probeer je elkaar om de beurt zo hard mogelijk in het gezicht te slaan. Een erg vreemd spel, maar Wim wil de uitdaging wel aangaan met Ivan en gaat recht tegenover hem zitten. De heren beginnen elkaar klappen uit te delen, maar het duurt niet lang voor Wim het weer een halt toe roept. ''Wajooo, klaar''. Blijkbaar vind hij het toch niet zo'n leuk ''spelletje''. Ivan daarentegen zit nog steeds met een grote lach op zijn gezicht.

Niet iedereen blijft nog lange tijd beneden zitten. Gabriëlle, Bjorn en Naomi zien we bijvoorbeeld verder kletsen op de vide. Bjorn brengt de dames op de hoogte van de uitspraken van Mark en Ivan. Dat ze hebben gezegd dat ze weg gaan als Bas wint. ''Weet je wat het is, als ze niet weg gaan dan pis ik echt in mijn broek'', laat Bjorn weten. Als Bas wint ziet Gabriëlle hem al door de loods rennen. Naomi weet het niet. Zij denkt juist dat Bas dan heel stil word. Bjorn kan de uitspraken van Mark en Ivan ondertussen maar niet loslaten. "Als je dan niet weg gaat ben je niet de man van je woord. [...] Ivan heeft het meerdere malen gezegd en Mark gisteren''. Daarnaast hoorde Bjorn het ook nog van anderen. Bjorn is echt benieuwd. ''Stel het gebeurd en je gaat niet dan ben je voor mij geen drol meer waard''. Naomi grapt dat zij misschien wel gaat winnen. ''Ik heb een vrachtwagen nu hé''. Rowena en Ramona komen er even later ook bij zitten, maar dan gaan ze al snel over op een ander onderwerp.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.