''Wil je een kindje voor mij maken?'' ~ Utopia Gekte

12/14/2015

''Wil je een kindje voor mij maken?''

''Hier hetzelfde, wat een domme mensen''

Nadat Ramona Bas in de maling heeft proberen te nemen besluit ze samen met Cees een sigaretje te gaan roken bij het rokersbankje. Onderweg daarnaartoe opent Cees alle prullenbakken om er een blik in te werpen. ''Hier hetzelfde, wat een domme mensen'', moppert hij. Volgens Ramona is het niet dom, ''dat is gemak'', laat ze weten. Maar Cees is het niet met haar eens. ''Nee dat is dom, ze staan naast elkaar. Gemak is als je verder zou moeten lopen. Dit is gewoon dom''. Het gaat er waarschijnlijk om dat ze nu twee afvalbakken naast elkaar hebben staan zodat ze afval kunnen scheiden. Waarschijnlijk hebben de marktbezoekers zich daar niet mee bezig gehouden en ligt alles dus alsnog door elkaar.

Boven is Gina inmiddels nog steeds aan het woord. Mensen waren positief tegen haar, maar ook kreeg ze uitgelegd waarom ze een publieksstem zou hebben gekregen. Ook over haar stem is een hoop gezegd, maar er waren ook mensen die zeiden. ''Hou gewoon die stem''. Volgens Nicole kan het ook niet anders. ''Je kan je stem niet veranderen''. Gina zegt dat haar stem het minste is waar ze zich zorgen om maakt, maar ze vind het wel vervelend dat mensen dat zeggen. ''Zijn waarschijnlijk weer de streamers'', reageert Gabriëlle. ''De één heeft een luidere stem dan de ander, hou gewoon je mond'', sluit Gina af. Over naar een ander onderwerp. Gina heeft een geheimpje, maar wil dat nu nog niet vertellen. Ze wil binnenkort bij Gabriëlle en Nicole logeren en dan 's nachts om vier of vijf uur ''als alles uit is'' het geheimpje vertellen.

Weer komt er een ander onderwerp ter sprake. Gina wil namelijk dat Ivan en Nicole een baby gaan maken wat dan vervolgens Gina's baby word. Dan gaat Gina er voor zorgen. Nicole gaat er niet echt op in, maar Gabriëlle zegt een kindje te gaan maken. ''Ik wil ook een kindje. Wil je een kindje voor mij maken?'', vraagt Gina snel. ''Ga je dan ook een kindje voor mij maken, mag ik dan je eerste baby'tje''? Gina zegt het zelf alleen niet te willen maken. ''Wil je wel bevallen'', vraagt Gabriëlle. ''Ja, maar niet nu'', reageert Gina. ze wil eerst veel oefenen. Het mooiste gevoel lijkt haar dat het kindje gaat trappen. Dat het gaat lopen, gaat lachen en ''mama'' zegt. Als Gina lange tijd luidruchtig door praat laat Nicole weten dat ze wil slapen en Gabriëlle wil dat ook. Gina trekt zich er in eerste instantie niks van aan, ze wil namelijk dat er iemand wakker blijft. ''Gina ga gewoon naar bed. Serieus. Ga die jongens maar vervelen'', laat Nicole weten. ''Nou doei'', horen we Gina nog net zeggen voor ze van de vide verdwijnt. ''Een lieve skeet, maar als ze gedronken heeft, o mijn god'', laat Nicole weten. ''Is niet best'', vult Gabriëlle aan. Lang blijft het trouwens niet rustig op de vide want even later horen we Nicole naar beneden gillen. ''Ivannn, Ivannnn. Wil je even vragen of het licht uit mag op de vide... Of het licht uit mag''


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.