''Wie zou je doen hier''? ~ Utopia Gekte

12/10/2015

''Wie zou je doen hier''?

''Oh my god! doe normaal, natuurlijk niet''

Gabriëlle vertelt aan Nicole en Ramona dat ze echt gek is op Benjamin. Nicole is ook heel erg gek op Benjamin. ''Hey doe normaal. Je mag niet van twee mannen eten'', grapt Ramona. ''Wie zou je doen hier? Ivan?'', vraagt Nicole. ''Oh my god! Doe normaal, natuurlijk niet!'', roept Gabriëlle snel.

Nicole gaat twee grote pannen maken met rijst. Dat eten ze vanavond lekker op met kip. De saus wil alleen nog niet indikken dus Nicole laat het voorlopig nog even staan. ''Het hoefde maar 20 minuten te pruttelen, maar ik laat het gewoon lekker staan. Dan trekken lekker de kruiden en de saus en zo erin'', aldus Nicole. ''Ja dat klopt. Daarom is die shit eigenlijk de volgende dag het lekkerst'', zegt Gabriëlle. Ook gaat Nicole groente erbij wokken.

Het huis is buiten al helemaal versiert met mooie kerstverlichting. Ook de kerstboom die buiten staat ziet er mooi uit. Mark is nog steeds druk bezig met appelbeignets maken in Le Luifel. Hij heeft er al erg veel gemaakt en hoopt dat het allemaal maar genoeg is. Even later zien we Ramona. Ze denkt het voor elkaar te hebben gekregen om de wasbak bij het aanrecht verstopt te krijgen. Mark pakt de ontstopper erbij, maar die blijkt niet nodig. Hij haalt een mes en een dop uit de wasbak en dan is het alweer opgelost. ''Er zat gewoon een dop in, muts'', aldus Mark. Ramona moet er hard om lachen.

Ook Bas is een lange tijd druk bezig geweest. Hij heeft feestelijke drankjes staan maken in Baas Beach en het resultaat mag er zeker wezen. (Zie de foto's onderaan dit bericht)..

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.