''Weet je al wat je gaat zeggen als je hebt gewonnen'' ~ Utopia Gekte

12/30/2015

''Weet je al wat je gaat zeggen als je hebt gewonnen''

''Ik denk dat hij heel weinig stemmen krijgt binnen''

Om één uur zien we Ivan en Nicole nog snel een wandeling maken over het terrein. ''Ben je er klaar voor'', vraagt Nicole. Ivan geeft aan het wel spannend te vinden. ''Dat snap ik'', reageert Nicole. ''Weet je al wat je gaat zeggen als je hebt gewonnen'', vraagt ze verder. ''Nee'', reageert Ivan. ''Al deze momenten zaten er aan te komen en toch kan je je er niet op voorbereiden'', laat Nicole weten. ''Ik kan me ook geen voorstelling maken hoe het zal zijn zonder jou hier'', reageert Ivan. ''Ik denk dat je er ook niet over na moet denken. Ik denk dat het een natuurlijk iets is. Denk je niet? Het zal best even moeilijk zijn, maar ook dat vervaagd en dan ga je gewoon weer verder met je eigen dingen. Er zijn heel veel mensen die er hier voor je zijn'', aldus Nicole. ''Dan vraag ik me af waarvoor. Op het moment dat een beslissing vandaag aantoont dat inzet beloond word dat kan je je blijven inzetten, als het anders loopt raak je ook een beetje je motivatie kwijt. Dat zijn dingen die het gevoel ook versterken'', legt Ivan uit. ''De energie die je geeft moet je op bepaalde momenten ook terug kunnen krijgen'', is Nicole van mening. Er volgt een streamlock.

''De reden dat alles nu zo harmonieus en goed is en mensen dezelfde visies hebben is voor een groot deel aan jou te danken. Wat dat betreft heb je echt letterlijk en figuurlijk de brug geslagen, en als andere mensen dat niet zo zien zijn dat mooie sh.... Die nooit verder zullen komen...''. (haar zender hapert waardoor we sommige uitspraken niet te horen krijgen) ''Voor types zoals Bas. Mensen die door het leven hobbelen en alles aan komt waaien puur omdat ze gewoon een bepaalde gun factor hebben. Maar toch denk ik niet dat hij het word. Dat hij het gaat winnen. Ik denk dat hij heel weinig stemmen krijgt van binnen. De enige die ik kan bedenken zijn misschien Rowena, Cees en Ramona en that's it'', aldus Nicole. Weer volgt er een streamlock. ''Maar gelukkig heb ik wel iets wat veel mensen niet kunnen zeggen. De liefde van mijn leven gevonden. Vreemd genoeg op de laatste plek waar je het zou verwachten. Zonder te zoeken, gewoon door een keus te maken. Zo mooi kan het leven ook zijn en zo eenvoudig. [...] Wat dat betreft hebben we wel heel veel met zijn tweeën gedaan hoor, met zijn tweeën een hele week op de akker gestaan en de gym, daar heb ik ook nog mee geholpen'', vertelt Nicole.

''Ik heb echt heel veel aan je gehad schatje'', laat Ivan weten. ''Ik ook aan jou'', reageert Nicole. ''Dat zeg ik ook. Voor wat jij nog moet doen heb je mij niet nodig'', aldus Nicole. ''Dat is lul koek, omdat ik je altijd nodig heb'', reageert Ivan. ''Ik zal er ook zijn alleen niet op dezelfde locatie. Schatje maak je geen zorgen, echt niet. Je moet straks gewoon....'', het laatste deel van de zin krijgen we niet mee omdat er weer een streamlock ingezet word. Na de streamlock zien we dat Mark en Gina om kwart over één ook nog snel een wandeling maken. ''Ik zou het zeggen, ik gun het hem niet eens. [...] Ik werk hard en daarom gun ik het...'', vertelt Mark, maar ook bij hem kunnen we niet de hele zin afluisteren omdat er weer een streamlock plaats vind. Na de streamlock zijn Gina en Mark niet meer op de stream te volgen. Ivan en Nicole nog wel. ''Bizar hé. Tante truus. [...] Ze komen trouwens niet tot hier. Mijn moeder hangt de vlag uit'', horen we Nicole zeggen. Niet veel later kunnen we ook Nicole en Ivan niet meer volgen op de stream.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.