Wat er vannacht nog allemaal gebeurde. ~ Utopia Gekte

12/08/2015

Wat er vannacht nog allemaal gebeurde.

Goedemorgen Utopia.

Een nieuwe dag is aangebroken, ook in Utopia. En wederom beloofd het een spannende dag te worden omdat Armanda wellicht vertrekt tegen het einde van de middag. Voordat we verder gaan met vandaag gaan we eerst nog even terug naar gisteravond en vannacht. Want er is zeker nog het een en ander gebeurd waar we het nog niet over hebben gehad. Zo is Rob bijvoorbeeld weer eens begonnen over de zangkwaliteiten van Bjorn en Rowena die samen een Live in de loods geven in het beloofde land.

Hij is van mening dat ze beide knettervals zingen en de €2500,- die de LIDL tot nu toe al kost is het wat hem betreft niet waard. Hij denkt niet dat er 250 mensen komen om Bjorn te horen zingen. Als hij talent had gehad dan zou Rob de eerste zijn om zijn basisloon uit te geven aan zanglessen, maar hij ziet het gewoon niet. Ook Naomi en Gabriëlle hebben een gesprekje gehad, maar dan over hele andere dingen. Naomi laat weten bepaalde mensen buiten niet meer te hoeven zien. Mensen verdiepen zich niet in haar, maar zij moet dat op haar beurt wel bij anderen doen. De aanleiding van haar irritaties is een fotomomentje eerder op de dag. Mark weigerde zijn volledige medewerking te geven en vond dat ze maar gewoon de foto moest maken. Hij moest nog iets naar links stappen van Naomi, maar Mark vond het wel best. Daar is ze 's nachts dus nog steeds gepikeerd over. De bewuste foto is een groepsfoto waar iedereen een kerstmuts draagt. Mark kijkt er niet al te vrolijk op.

En dan snel door met het laatste interessante wat er is gebeurd. Ivan en Armanda houden elkaars handje vast en de regie zoomt daar maar al te graag op in. Ze kan niet geloven dat haar Utopia avontuur bijna afgelopen is. Ivan snapt haar heel goed, maar ze moet begrijpen dat Utopia ook niet alles is. Armanda vind het heel tof dat Ivan in Utopia is en hij laat op zijn beurt weten Armanda nodig te hebben. ''Ik kan er geen genoeg van krijgen, mensen zoals jij. Ik voel me vereerd dat ik deel heb mogen uitmaken van jouw idealen. Het liefst zat ik alleen met mensen zoals jij in Utopia. Dat is mijn Utopia'', laat Ivan weten. Armanda geeft aan dat hij na Utopia altijd contact met haar en Nicoline op kan nemen om nog veel meer van die wereld te zien. 

Om half 4 's nachts zitten Benjamin en Rob nog buiten op het rokersbankje. En het gaat nog altijd over de Live in de loods met Bjorn en Rowena. Rob vind het merkwaardig dat er mensen komen terwijl ze vals zingen. Om 9 uur 's ochtends lopen Ivan en Naomi richting de koeien. Armanda is op dat moment al een tijdje wakker. In de stal bedenkt Ivan een nieuw idee om de groep meer te betrekken bij Utopia. Hij is van plan om een lijst te maken met dingen die moeten gebeuren en dan aan de groep te vragen hoe ze dat gaan oplossen. Volgens hem zit er een groot verschil tussen verantwoordelijkheidsgevoel en schijtgevoel. ''Ik ga er straks gewoon iets van zeggen. Wanneer ik niets zeg gebeurt er niks en wanneer ik wel iets zeg is er altijd iemand die het beter weet. Pas als ik mij boos maak zegt iemand er iets van'', aldus Ivan. Naomi zou wel graag kerstcadeaus willen geven aan iedereen. Ze vraagt aan Ivan of ze 15 euro per persoon van de BV kan uitgeven, maar dat hangt volgens Ivan van de markt af. Ze staan er momenteel niet zo goed voor. Ze geven wel geld uit, maar ontwikkelen niets meer. Hij hoopt daar in januari verandering in te gaan brengen.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.