Wat er gisteravond nog gebeurde. ~ Utopia Gekte

12/12/2015

Wat er gisteravond nog gebeurde.

Vanessa op Radio 2.

Gisteravond en vannacht is er niet heel veel meer gebeurd. Waarschijnlijk omdat ze vandaag en morgen dus een Winter Wonderland markt hebben en hard moeten werken. In de frituurpan werden vele appelflappen gebakken en de stream lag er ook even uit gisteravond. Bas zocht de dieren weer op in de kas en geeft één van de kalkoenen een tikje. Blijkbaar kunnen niet alle vogels het even goed met elkaar vinden. Ook de oliebollentent is gisteravond officieel geopend en dat is precies op tijd voor de markt. De hele groep komt enthousiast toegesneld om lekker te smullen onder het genot van een glaasje champagne.

Verder liet Gabriëlle weten een pammetje te willen, waarschijnlijk zodat ze lekker slaapt. En als er bezoekers zijn die met haar in discussie gaan geeft ze één waarschuwing voordat ze hen laat verwijderen door de beveiliging. Cees heeft samen met hulp van Rowena zijn Kerstmannenpak aangetrokken gisteravond. (Foto 2) Laatstgenoemde heeft vannacht heel slecht geslapen. Mark adviseert hem om nog even een uurtje in de welness te gaan slapen, maar daar ziet Cees het nut niet van in.

Hebben we nog filmpjes? Ja, zeker! Een filmpje van Gina die gisteravond in een drukke bui was. En een filmpje van oud Utopia bewoner Vanessa. Zij was gisteravond uitgenodigd in de uitzending op Radio 2 van de NPO.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.