Wat bloeit er op tussen Ramona en Bas? ~ Utopia Gekte

12/14/2015

Wat bloeit er op tussen Ramona en Bas?

Naomi en Mark sfeermakers in Utopia.

Het is ongelooflijk, maar werkelijk waar een hele groep feestgangers staat opeens op de dansvloer. Zelden aanschouwen we zo'n levendig feest in Utopia. Wellicht is iedereen in een extra feestelijke stemming vanwege de aankomende feestdag? Wat ook zeker meespeelt is de rol van met name Mark en Naomi. Die twee weten het publiek goed mee te krijgen in hun uitbundige gedans, gezang en gekkigheid. Vooral Mark horen we de hele tijd meezingen/schreeuwen en hij zal morgen nog weinig over hebben van zijn stem. We zien mensen roeien op de grond en niet veel later doet een hele rits mensen gezamenlijk de polonaise. Rond 9 uur 's avonds lijkt het feest een groot succes te zijn geworden.

Op een gegeven moment krijgen we kort te zien dat Ramona en Bas samen bij het kak huis staan. Wanneer Bas een plasje gaat doen krijgen we de feestgangers weer even te zien. Daarna lopen Ramona en Bas samen ergens anders heen om een sigaret te roken. Ramona had verwacht dat Bas meer los zou gaan vanavond, maar hij geeft aan dat dit niet zijn soort feestje is. Als hij van buiten hoort dat het nummer van de dance battle met Ivan binnen aan staat doet hij wel nog even wat pasjes. Als Bas een vlekje ziet op de zwarte blouse van Ramona veegt hij het weg en zegt dat het niet van hem is. ''Probeer je me nou jaloers te maken'', vraagt hij haar. Ze geeft aan van niet en Bas verdwijnt weer naar binnen. Er is duidelijk een opbloeiend scriptje gaande tussen die twee. Ook Ramona loopt terug naar het feest in de loods wanneer haar sigaret op is. Daar valt ze middenin het thema nummer van de Knight Rider. De mogelijke liefdesperikelen tussen Bas en Ramona worden ongetwijfeld nog vervolgd deze avond of nacht... ;-)0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.